Creative Console Launcher - chybějící tlačítka?

Dobrý den,
Před nějakou dobou jsem si zde nechal poradit a pořídil jsem zvukovou kartu Creative X-Fi Xtreme Audio pro PCI-E x1 slot. Nedávno jsem si všiml, že mi v Creative Console Launcheru chybí nějaká tlačítka a rád bych zjistil, zda je to tak správně, nebo je někde chyba?
Předem děkuji za odpověď.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

myslíš ty tlačítka, co jsou v nápovědě? sakra jak jsi se tam dostal? Creativek mi prošlo rukama hodně a jediná tyto tlačítka neměla.. tedy pokud se nejedná o nějakou upravenou verzi..

každopádně vše se tam obládat dá.. treble/bass přes equalizer, bassy maj zvlášť v Speaker/advanced vlastní ovladač, přepínání mezi emulací sluchátek a repra tam je taky..

já to tam tedy jinak nemám.. ale já tam teřba nemám tvé druhé a třetí tlačítko, ty zas nemáš mé SVM a mic settings tlačítka.. :shock:

Obrázek uživatele Maxer456

Console Launcher má mít více než jeden mód. A k té nápovědě jsem se dostal přes tlačítko "?" vpravo nahoře, "Help Contents" a tam "About the Entertainment Mode console".

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pročetl jsem si tedy ten help a je to, jak jsem si myslel.. taky mi zmizelo tlačítko "performance", vím, že jsem ho měl.. ale pro tento OS/model není rostupné.. tedy vše je závislé na daném modelu ale také na operačním systému a verzi ovladače/aplikace.. updatuj a uvidíme.. každopádně vždy je možnost jak si pomoci a neboj, o nic nepřídeš, co se kvality zvuku a možností nastavení týče.. kvalitu vuku nastavíš ve zvukových zařízeních, zvkovka by měla dávat 96KHz 24bit..

Obrázek uživatele Maxer456

Tak provedl jsem update Console Launcheru a update driveru nebyl potřeba. Beze změny. Tak to vypadá, že se těch tlačítek nedočkám... Šlo mi především o změnu módu, což bez příslušného tlačítka asi nezměním.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jaký mód by jsi chtěl změnit? resp čeho chceš dosáhnout?

Obrázek uživatele Maxer456

Chci jednoduše vyzkoušet i jiné módy - např. Gaming mode (nebo tak nějak) a další.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

wow to ani nevím, že tam je :)) po pravdě, entertainment mode stačí.. zde asi spíš jen budu valit oči, pokud něco vykoumáš.. nikdy mě nenapadlo, že je možné, že tam něco má být, ale není.. každopádně nejsi jediný.. na stránkách creative se taky blbě orientuje a nějakej kontatkní email jsem ani nenašel.. že bych se optal, jak to tedy je.. ale TheAluminium má jednu z nejdražších Creative karet, takže se ho optám, co vše má on..

Obrázek uživatele Maxer456

Dobrá, sem zvědavý, co se dozvíme od něj. Sám zkusím ještě trochu koumat. Uvidím, co zjistím.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.