Zobrazení okna při tažení

Zdravím, "trápí" mně již jeden rok - "zobrazení okna při tažení". Při zapnutí "nového" PC, musím dát zatžítko téměř pokaždé (není to 100%tní) na "své" místo. I během činnosti, na PC, se stane, že zatržítko z políčka prostě "zmizí". Tento "proces" musím opakovat téměř denně. Na dotaz "fundovanějších" lidí z oblasti PC, se nikdy a nikdo s tímto problémem nesetkal. Rady, jako nová přeinstalace XP apod., se míjejí účinkem. Může mně prosím s tímto "zádrhelem" někdo poradit? Děkuji moc, Mejla. P.S. Přikládám foto v jpg.

EDIT by Mozek: Smazáno duplicitní téma.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Zkoušel jste přeinstalovávat XP z různých CD nebo používáte stále to jedno? Je možné, že prostě vaše verze obsahuje takovouto chybu, pokud máte možnost vyzkoušet jiné instalační CD, rozhodně tak učiňte.

Doporučuji instalaci nejnovějších Service Packů do vašich XP.

Přestane být zatržené pouze tohle políčko (zobrazení okna při tažení) nebo i nějaké jiné? Zkuste zaškrtnout víc políček a zkuste restartovat systém - zjistíte které se odškrtne a které ne - napište nám sem výsledek. Je možné, že nemáte moc výkonnou grafickou kartu a systém si podle potřeby upravuje zobrazení - doporučuji instalaci nejnovějších ovladačů na grafickou kartu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.