Zapojení dvd přehrávače do pc

Dobrý den, potřebuji poradit. Zapojilaq jsem si dvd přehrávač do pc přes kabel HDMI/DVI, nemám televizi tak jsem přes dvd chtěla koukat na televizi a filmy z dvd,ale pc mi nenačetl nové zařízení, opravdu nevím jak dále...
Děkuji Lenka

Obrázek uživatele Jiří Moos

Zkus spíš zapojit DVD přehrávač rovnou do monitoru - buď přes HDMI (jestli to monitor podporuje) nebo přes DVI..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

nemám na monitoru na to výstupy :-( , ten DVI kabel - koncovka je větší než standartní kabel co tam mám, je nějaká přechodka nebo něco takového?

Obrázek uživatele Jiří Moos

Máš asi VGA, že?

Koukni se.. VGA je vlevo, DVI vpravo..
http://www.zinside.com/images/Adaptateur_DVI_VGA_1.jpg

Ano redukce existují, stačí zajít do nějakého klasického elektra. Ptej se na redukci z VGA na DVI - využiješ ten kabel co vede z počítače do monitoru nebo obráceně a využiješ ten kabel od DVD..

Obrázek uživatele ter2011

Dobrý den, chci poprosit o radu, po přečtení, že je možné zapojit dvd přehrávač do monitoru se chci zeptat, zda to půjde do tohoto monitoru, který chci koupit: SAMSUNG P2270HD LCD monitor + DVB-T, co by k tomu bylo potřeba? Mám dvd přehrávač Sony DVPNS318S.EC3. Bylo by to možné i s tímto přehrávačem?
Mockrát děkuji,
Terka

Obrázek uživatele Michal Čížek

Tento přehrávač http://www.datart.cz/katalog/LCD-Monitor-SAMSUNG-P2270HD.html dle specifikací lze propojit pouze kabelem s konektory SCART

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pokud mám počítač s DVD mechanikou, na co DVD přehrávač? když to umí počítač a ještě toho umí víc, tak je DVD jen zbytečné zařízení a kabel navíc... nebo si chceš dát monitor namísto televize, bez počítače

Obrázek uživatele ter2011

Ano chci dát monitor s dvd přehrávačem místo tv. Aby byl tedy vhodný dvd přehrávač k tomu monitoru, na co musím koukat? Jaké možné propojení tam má být napsané?
Šel by k tomu třeba některý z těchto přehrávačů? Jestli to chápu, mají HDMI a to by mohlo jít?
http://www.datart.cz/katalog/DVD-prehravac-kombinovany-s-DVB-T-tunerem-L...
http://www.datart.cz/katalog/DVD-prehravac-PHILIPS-DVP3580.html
Děkuji moc :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

to zas ale dávat monitor místo TV je hloupost.. televize jsou na koukání z dálky, monitory z blízka.. proto mají monitory na menší úhlopříčce větší rolišení, ale na televizi? i 30" se super rozlišením je nad 2 metry prťavý a z roto horlišení pulku neuvidíš.. to si raději kup normálně televizi, bude mít menší rozlišení, ale větší úhlopříčku..

Obrázek uživatele Michal Čížek

oba dva dle specifikací půjdou připojit.

Obrázek uživatele ter2011

Díky moc za odpovědi! Tak si koupím radši televizi.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ono to není tak dalece od věci, ten monitor na dvd přehrávač. V cestovní agentuře potřebuji klientovi přehrávat mnou nahraná DVD z cest a když na to budu používat televizor, budu muset z té televize platit koncesionářské poplatky České televizi, i když bude televizor používán jen na přehrávání DVD. Proto tuhle záležitost chci řsšit přehrávačem a monitorem. Jde jen o to, jaký přehrávač a jaký monitor, aby to fungovalo.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Technicky DVD přehrávač - LCD monitor bude fungovat vždy, at je to jakýkoliv výrobce, pokud DVD přehrávač nemá VGA výstup, stačí normální kompozitní forma (Cinch) a použít VGA převodník, který video výstup z DVD převede na VGA.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.