Programy pro rychlejší PC

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s nějákými dobrými programy pro rychlejší běh PC ať už při startu nebo normálně při běhu PC. Tím myslím něco podobného jako je např. TuneUp, tak jestli neexistují ještě jiné např. pro optimalizaci RAM a já nvm co ještě, ale aby byli spolehlivý a nedělaly neplechu díky za odpovědi a rady :-)

Obrázek uživatele psychocowboy

ja temto programum neverim... spravne zoptimalizovany, udrzovany a aktualizovany pocitac, v pripade ze se nejedna o deset let stary stroj se zdrojem na propan butan, musi valit umerne moznostem OS... tot muj nazor... u tweaku je nejhorsi, ze v podstate nikdy nevis, co dany program maze, pridava, upravuje atd... jsem v tomto asi hodne paranoicky :)

Obrázek uživatele Krejzyna

No možná máš pravdu nevím ale myslím si že ten tuneUp je opravdu bezva a nehrozí s ním nějáký nebezpečí :-)

Obrázek uživatele zvídavý

Zkus ještě třeba Advanced SystemCare.

Obrázek uživatele tatik

Já jsem si položil otázku,co od toho programu čekám. Nikdy jsem si ale nedal odpověď takovou, abych něco potřeboval instalovat. Spíš si myslím, že je třeba jednou za čas si pořádně uklidit počítač.

Obrázek uživatele TheALuminium

Mno tak za 1. spousta nepotřebných registrů zahlcují PC 2. nedefragmentovaný HDD též zpomaluje běh OS a samozřejmě poté programy o kterých ani nevíte, že běží, ale to bychom se spíše mohli bavit o havěti. Takže za mě určitě podporuji programy na mazání nepotřebných registrů. Kdysi jsem to zkoušel sám, ale je to zbytečně pracné, nechám si vyčistit softwarem a je to rychlejší a například takové dočasně stažené soubory a náhledy od IE zabírají hodně místa na disku. Vše tohle se dá čistit. Programy z tohoto staršího článku -> http://www.pcporadenstvi.cz/kompletni-cisteni-zvy-eni-stability-pc užívám už pár let a nejen na svém PC a nemůžu si stěžovat.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.