Problém s připojením DVB-t (*VYŘEŠENO*)

Mam ještě dotaz.Koupil jsem si USB DVB-T Receiver od Sencoru a kdyz to naistaluji a spustím tak mi jde jen zvuk,je to bez obrazu.Skoušel jsem nějaky kodeky ale marně i když jsem je od instaloval a znovu naistaloval tak to pořad neběželo.Někde jsem čet že by to mohlo být servis packem ja mam servis pack 3.Potřeboval bych poradit co stím.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

můžeš tuner zkusit na jiném kompu? ono taky kupovat takovéhlě věci od šunkového Sencoru není nejlepší nápad pro ušetření pár korun..

Obrázek uživatele agentmira
[55526] deska

Pravě že na laptopu my to běží ale na stolním ne.Jenže v laptopu mam slabou Ram asi to bude jednoduší když si koupím větší ram do notebooku.Jo a to stěma ovladačema na tu zakladní desku AsRock nějak nefaka pořád to píše to samý že Software instalovany pro tento hardware Radeon X1650 series neprošel testem pro získání loga systému windows a nebyla tak ověřena kompatibylita se systémem windows XP.pak je tam kolonka Přesto pokračovat tak to od kliknu a napíše my to že jsou požadovány některé soubory z discu ATI Technologies Inc.instalation Disc (video).Podtím je kolonka Zdroj kopírovaných souboru tam se má něco zadat a nevím co bez toho mně to dál nepustí.mám tam na víběr jen disc d nic jiného.Nevím asi stím budu muset někam zajít.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

toto napiš do toho problému s deskou a grafikou..

proč máš malou ramku? ti tam něco nefunguje na tom NTB?
no na kompu by to mělo bejt asi kodekama, zkus K-lite mega codec pack..

Obrázek uživatele agentmira
[55528] v

Mužeš ještě jednou napsat co že mam napsat do toho pole na ten problem s deskou,nějak se mi to neobjevilo. Ja mam v notebooku slabou Ram Jenom 512 a když to zapnu tak se mi obraz seká.myslim že je to Ramkou nebo né.Já se v tom moc neviznám.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

to bude spíš problém výkonu grafiky nebo procesoru...

no to s tou deskou tady máš téma otevřené jinde, tak všekerý postup piš tam, ať se nám to tu nemotá..

Obrázek uživatele agentmira

procesor mam 1.7 a grafika 512 tou to podle mně není.Protože jsem to skoušel na slabším kompu a tam to šlapalo normalně ale měl 2gb Ram a jen nějakej grafickej kcelerator.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no 512 nic moc neznamená.. potřeboval bych vědět konkrétní HW specifikace obou přístojů.. každopádně 512MB ram je opravdu málo, ale v XPčkách se s tím ještě dá jakžtakž pracovat..

Obrázek uživatele agentmira

Tak už jsem to vyřešil na druhém kompu tím že jsem si spravil tu zakladní desku tak jse my to rozběhlo.takže to zpusobila grafika ktera jse mi odinstalovala na zakl.desce.A v notebooku je mi jedno ten stějně jen na net.a do skoly.ten moc neviužívám.Ale díky za rady.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

není zač :???: