Problém s audio CD a přehráváním na Hi-Fi věži

Dobrý den, mám problém s CD-R, na které sem vypálil písničky. Dělal jsem to v programu CDBurnerXP - dal jsem normálně vytvořit audio-CD -> přidal sem tam 6 písniček (.mp3). Vypálilo se to, (všechny songy šli samozřejmě do .cda) a na Hi-Fině to šlo normálně, přehrálo to všechny. Ale včera sem na tento disk přidal další 2 písničky (zase vytvořit audio-CD), ale těch 6 písniček tam nebylo zobrazených, ale vypálené byly. Po vypálení jsem se mrknul na disk a bylo tam všech 8 (.cda). Ale když sem to hodil do Hi-Finy, tak to zobrazovalo jen 6 písniček. Nevím, jak jinak mám vypalovat audio-CD, aby šly přidávat pořád písničky. Prosím o radu.

Když je políčko Zavřít disk (po vypálení) prázdné, tak jak chci, tak stejně po vypálení všech písniček to ten disk zavírá. Nevím proč.

Nebo mě prosím poraďte nějaký jiný program na vypalování, nemusí to být free (tetička warez pomůže :)) ).

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no, asi jediné, co ti poradím je prostě nastřádat 700MB písniček a ty pak vypálit a zavřít disk.. vícesekční disk je čitelný jen v systému Windows XP+ a prostě věže a vůbec vše bez OS s tím má velké potíže ;)

Obrázek uživatele TheALuminium

Nero to zvládá dobře.

Obrázek uživatele tatik

Je to tak, jak psal TOBiAS. Počítač snese víc než přehrávače. Některá zařízení mohou mít problém s neuzavřeným diskem, stejně jako s přidávanými písničkami. Mám to z vlastní zkušenosti. A nepomůže ani warez. Toto je otázka přehrávače.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ono to není že počítač by zvládl víc.. ale počítač má operační systém, který je vybaven programem - ne každý umí vše, a tak máš na každou věc jiný program - ale věž má jen vlastní firmware, jež musí už všechno mít a on to, co ptořebuje má, ale ne v tak dokonalé míře.. stejně tak má většinou i pomalou mechaniku, takže rychle vypálení CD nelze číst.. ale hlavně má problém s formáty souborů a největší problém má firmware systém s systémy souborů, jelikož systém s neuzavřenou stopou prostě nezná a neumí ho číst..

toť podrobněji popsané vysvětlení ;)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.