Power ISO nechce otevřít *.iso

a další problém:D možná to souvisí s obnovou systému.. po tom, co sem ho obnovil sem si chtěl doinstalovat hru (Juiced 2), která zmizela, protože bod obnovení byl před její instalací.. mam to v 70 rarech (.r00 - .r69) to vyextrahuju vpořádku, ale dkyž dám otevřít, tak to napíše "The file format is invalid or unsupported" invalid těžko, už sme ho měl otevřenej minule, projistotu sem to kopíroval a extrahoval vícekrát, nepomohlo.. unsupported taky jen těžko, u power ISO bych podporu .iso očekával.. co se týše Daemona, ten píše "error in command line" dělal to i předtim a i u jinehch, ale asi to taky neni normální..
nevim čim to je, poraďte..

Obrázek uživatele Honza

Zkus ty programy znova stahnout a nainstalovat, ty současný odinstaluj, nemůže být to iso nějak poškozené ? Nevím přesně, co jsi s tim počítačem měl, ale vypadá, že se má teda z čeho zotavovat .

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

měl sem tam malware, tak sem to obnovil a hra, kterou sem instaloval stejnym způsobem předtim, tak teď nejde, ten power iso sem přeinstaloval, nic.. poškozený by bejt neměl, když to z něj předtim šlo....


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.