Nejde mi nic vlozit na SD kartu

Dala jsem PC znamymu, aby mi ho trochu procistil, vratil mi ho a najednou mi nejde nic vlozit na SD kartu k fotaku. Chtela jsem si na ni vlozit fotky a videa z PC, ale vubec to nejde, fotky ktere na ni jsou nejdou v PC ani vymazat! Co se s tim da delat?

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, mrkni na SD kartu, jestli tam neni přepnutý kolíček LOCK.

Obrázek uživatele berushga

Neni, to je prave neco v pocitaci, do ted to normalne slo, ale co mi PC delal znamej, tak to najednou nejde, proste tam ta nabidka neni, ani vymazat ty fotky nemuzu, vubec nechapu proc... nevim, jestli mi treba nechybi naky prvky nebo tak...?

Obrázek uživatele Michal Čížek

Když SD kartu vložíš do PC, můžeš teda kartu otevřít a prohlížet si co je na ní, nebo se vůbec nezobrazí a neni ani v tento počítač?

Obrázek uživatele berushga

Jo, v tento pocitac je, fotky si muzu prohlizet, muzu je i zkopirovat do PC, ale nemuzu je z karty vymazat a nemuzu vlozit jine fotky z PC na kartu!

Obrázek uživatele Michal Čížek

takhle jak to popisuješ, to vypadá na problém SD karty a ne počítače, formát karty také nejde? zkus tu kartu v jiném NTB, nebo PC at víme s jistotou že to je, nebo není problém karty či PC

Obrázek uživatele berushga

No, bohuzel ted nemam moznost kartu vyzkouset jinde, ale dela to i druha karta, co mam doma, takze si nemyslim, ze to bude kartou... formatovat ji nechci, protoze minule kdyz jsem jednu kartu naformatovala, tak uz mi pak ve fotaku nefungovala :-/

Obrázek uživatele Michal Čížek

ok, až bude možnost, tak to odzkoušej, ještě jsem neslyšel o kartách co znich nejde nic mazat, teda pokud je uživatel přihlášen jako administrátor a předpokládám, že to jsi.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.