Náhlé sekání The sims 3 - prosím, pomozte

Dobrý den,
stal se mi takový problém a nevím už, co dělat. Měla jsem nainstalovaných několik her normálně přes CD, potom nějaké elektronickou formou přes Origin (asi tři dodatky) a pak jsem si řekla, že si zkusím stáhnout crack The sims 3 mazlíčci a postupovaůa jsem podle návodu na internetu. Stáhla jsem si to přes torrent, ale ten crack ke stažení jsem nikde funkční nenašla, a tak jsem to zkusila stejně a fungovalo to aj bez toho, jen na netu někde doporučovali otevřít to přes Daemon tools, tak jsem to přes to otevřela, fungovalo to, ale začalo se to nepříjemně sekat každé dvě vteřiny asi. Tak jsem to odinstalovala, vymazala ty soubory, nakonec jsem odinstalovala všechny sims dodatky včetně základu a odstranila složku Electronic Arts a nainstalovala to znova, přidala zase věci z Originu, ale chová se to pořád stejně. :( Seká se to stejně. Myslela jsem, že když to odinstaluju a zase nainstaluju, tak to bude ok. Bojím se, jestli jsem si z netu něco nenatáhla do PC, nějaké škodlivé soubory, co to způsobují nebo jestli za to nemůže ten Daemon tools (který jsem taky odinstalovala a snažila se vymazat ikony a soubory s ním spojené.)
Díky za případné rady.

Obrázek uživatele Jarda-For

- Myslím že DAEMON Tools, by ten problém dělat neměl.
Já už snad 8-let používám: Alcohol 120% !

- Spíš bych problém typoval na nějaký starý driver, nebo nějaký vir v cracku.
Ale klidně to může být i starší Graf. kartou.

- Pokud takhle hodně hraješ, tak bych Ti doporučil kup si disk SSD !

Obrázek uživatele Stiletos

Tak pokud cz torrent tam je to všechno Ok pokud nějakej zahraniční tam to je horší,Daemom připojuje akorát virtuální mechaniku tam problém nebude.Odinstaloval a odebral bych všechno z tý hry jak v system C tak bych si otevřel i skrytou složku AppData a vše z hry odstranil.Pokud máš v Pc nějakej rádoby antivir jako Avast apod tak odinstalovat.

Tak jako první projeď v nouzáku tímhle....

https://www.malwarebytes.com/

A tímhle https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/

https://pcworld.cz/software/k-cemu-je-skryta-slozka-appdata-a-kde-ji-naj...

Jinak dávat něco cracklýho do orig hry není dobrej nápad v dnešní době kdy to je vázaný všechno na Steeam Origin atd a ani obráceně,měl jsem COD Black OPS 3 co z torrentu šlapala do půlky Ok,pak jsem si koupil orig a tu z torrentu už nespustil tj musel smáznout. :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.