Mám takový menší problem s ikonami.. (*VYŘEŠENO*)

..když přemístím nebo odstraním nějaký soubor jeho ikona nezmizí ani se nepřesune dokud složku neaktualizuji..možná je to hloupost, ale je to vážně nepříjemné

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[43431] ..

takže problem s ikonkami obrázků by byl vyřešen, bylo to kvůli zoneru phto studiu 12..ovšem problem s ikonami zvukových a video souborů přetrvává..

Obrázek uživatele harry
[43432] Re: ..

Ahoj popravdě přesně nechápu o co jde... Ale pokud se nezobrazuje ikona např. video souboru doporučuji přiřadit program a to tak: pravým tlačítkem na myši kliknout na video soubor v menu zvolit otevřít v programu, vybrat program a zakliknout "k otevření souborů tohoto typu vždy použít vybraný program".
Tím se automaticky aktualizují všechny ostatní video soubory se stejnou příponou a přiřadí zvolený program např. Windows Media Player.

V druhém případě mi prosím více popište problém :-)

EDIT by TOBiAS: citace je momentálně zbytečná

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To harry: já problém chápu, bohužel nejsem schopen poradit :shock:
problém je v tom, že když soubor smažeš, on se ti ve složce ukazuje dokud složku neobnovíš (zavřít->otevřít, nebo F5).. mě se to podobně stává když měním název - ale jen když upravuji velikost písmene (VELKÉ/malé) a musím obnovit, aby se změna zobrazila.. kde je problém však nevím..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[43434] ..

Zvláštní, že co se týče obrázkových souborů se problém vyřešil odinstalováním ZPS 12, ale s ostatními soubory je stále problém a nikdo ze známých ani na internetu mi není schopný poradit. Tak je to možný aby se tohle dělo jenom mě ?..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[43435] ..

takže problem vyřešen.. stačilo nastavit jiný výchozí prohlížeč než IE.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

docela velká "blbost" :D možná jsou ty pomluvy IE opravdu oprávněné :))

gratulace, já bych na to asi nepřišel..