kolísání rychlosti přistahování

Dobrý den mohu se zeptat mam připojeni 512kbs stahování je 80kbs upload 30kbs, Když chci stahovat soubor velikostí 100mb začne na 80kbs u konce je to 40kbs a když chci další začne na 40kbs a za chvilku je to 8kbs
když chci stahovat je rychlost 512kbs po stahování 120kbs musím vždy počkat asi 40min než se rychlost vrátí nevíte co mam nastavit aby to fachalo normálně díky.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Jaký to máte internet tedy? Jestliže máte 512kbs (tedy net s parametry 512 / 256), tak to je v přepočtu 56 KB stahování. Tak to by bylo v pořádku. Ale proč znenadání stahujete 512, to je trochu chaotické. Kdo je vaším providerem a jakou máte službu? A hovoříme o stahování normálně přes prohlížeč či z nějaké P2P sítě či torrentů?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Já jsem antitalen špatně se vyjadřuji nevim jesti do dobře řeknu já nevim jak se to přesně jmenuje je to přes anténu mikrovlnou.Stahuji jenom přez prohlížeč rychlost internetu je 512,Stahovat to tak kolem 70kbs to souhlasí ale mě jde o to první soubor stáhnu v pohodě to stahuje 70kbs a až to stáhne tak dám další na stahování a to už stahuje 40kbs a kdybych dal další tak to bude 8kbs nevim proč to tak spadne já jsem si koupil předplacenku na Rapid com. a tyky jsem jich na tohle ptal a ty mi napsaly že by to mělo stahovat pořád stejnou rychlostí a že můžu i tři najednou no to mi vůbec nejde to všechno stašně klesá rychlost.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Jo, takhle ... Takže ta rychlost kolísá při stahování z rapida? Ne z libovolných serverů? Jo, tak to je jiný problém, pokud se tedy jedná skutečně o toho rapida. Musím se přiznat, že v současné době s tím má problém i já, že mi ta rychlost začala padat na minimum. Mě však pomohlo při výběru stahovací sítě vybrat si jinou, než jakou mi zvolil automat. Ta od automatu mi začala také takto hrozně kolísat. Nejsem si ale jist, jestli si v placeném režimu můžete vybírat, ze které sítě chcete stahovat. Pokud ano, zkuste tuto mojí radu. Mě to pomohlo. Ta rada je tedy ještě jednou, zvolit si jinou stahovací síť, než dá automat. Máte-i např. z Cogentu -> dejte si třeba z GlobalCrossing, nebo i jinak … Snad tomu rozumíte a snad to pomůže jako mě ….

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak takle přesně mi radil ten z předplacenky z Rapidu jo i z predplacenýho jde vybrat server z kterého chcete stahovat takže jsem zase na záčátku protože mě klesají všechny ale jdu to zkoušet znovu třeba už to na nějaký půjde děkuji za ochotu kdyžtak se ještě ozvu.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak vám mužu říc že jsem vůl když máte předplacený Rapid tak si můžete nastavit z jakého serveru chcete stahovat takže se vát to netáhne na odpočítávání ani z jakého serveru chcete stahovát rovnou se to ptá stáhnou a kam uložit a já to neměl nastavený takže pokaždé to stahovalo od někud jinud a o zbytku jsme si už tady povídali zkusím ten co mi radíte vy a uvidim ještě jednou díky.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.