ICQ

Ahojky lidičky obracím se na vás s prosbou. Komplikované icq - bohužel většina známých ho má takže já taky. Najednou mi nejdou na něm spustit české hry, slovní fotbálek a prší například. Nakočí mi stránka že danou stránku nelze zobrazit. Na všechny moudré rady jsem už vyzkoušela, odistalaci a opětovnou instalaci, nový adobe flash player, nastavení prohlížeče a protokolů nic nepomáhá. Problém je u mě kamarádka co s ní hraju normálně přes icq hraje. zkusila jsem odistalovat prohoížeš firefox a dát zpět explorer. nic nepomáhá. Nevíte někdo kde je zakopanej pes? Normálně mi to běželo, nic zvláštního jsem nestahovala - možná dítka že by mi něco někde odklikla. Vrátila jsem zpět i obnovení systému z tohoto důvodu. nic mi nepomohlo. Pomozte mi prosím nemáte radu? na help foru icq atlas.cz mi nic neporadili a na technických stránkách icq.com nikdo zřejmě nepracuje. :-o asi tam spí. už nevím co s tím. Díky za tip. :grin:

Obrázek uživatele Jiří Moos
[33318] ICQ

Bohužel se toto stává, už jsem několikrát slyšel tyto stížnosti, nepamatuji se, že by je někdo vyřešil nějak smysluplně. Zkuste ještě vyčistit PC od havěti, jestli ta to nezpůsobuje.... nebo ještě jinou verzi ICQ, víc mě nenapadá.

Obrázek uživatele anglanka
[33319] ICq

Děkuji za tip

Obrázek uživatele Honza
[33320] ICQ

Ahoj,
zkus na chvíli vypnout firewall ? Jaký vlastne máš ?

Obrázek uživatele anglanka
[33321] icq

víš že ani nevím teda mám pocit že mi to dělá nová verze firefoxu po aktualizaci mi to nejede včera se mi to po dlouhém odstraňování a znovu nainstalování icq, odstranění firefoxu a znovu spuštění exploreru nějak podařilo dneska už mi to zase nejede. Nenašla jsem nic co bych měla v prohlížečí nastavit jinak mi tu ukazuje chybu stránka nebyla nalezena nebo došlo k chybě DNS tak jsem zase tam kde jsem byla 8-)

Obrázek uživatele Honza
[33322] ICQ

Ale kdyby to dělal Firefox, proč to včera šlo ? Stejně bych ten firewall na chvíli vypnul :))

Obrázek uživatele anglanka
[33323] icq

tak jsem to vypnula a stejně to nešlo. Nevím proč mi to šlo včera ale firefox jsem měla odstraněný tj. nevím proč mi to nejde dneska když už ho taky nemám ach jo :x

Obrázek uživatele anglanka
[33324] icq

zajímalo by mě kde je zakopaný pes :(

Obrázek uživatele anglanka

něco jsem našla nevím jestli to k něčemu bude: když najedu na nástroje, možnosti internetu - prohlížeč firefox správce doplňků našla jsem tam že icq toolbar není komatabilní s firefoxem může to být ten problém? k čemu vlastěn slouží toolbar icq? například toolbar avg je kompatabilní :o

Obrázek uživatele Jiří Moos
[33326] ICQ

Toolbar ICQ slouží k vyhledávání informací na internetu, spíše se pokuste uvést PC do stejného stavu, jako bylo když hry fungovali... Ještě otázečka - Jedná se o hry ICQ Xtraz? Zkoušela jste jinou verzi ICQ?

Obrázek uživatele anglanka
[33327] icq

systém jsem obnovila dva měsíce zpátky kdy hry 100% fungovali. Ted prostě nejedou nevím jestli se jedná o hry x-traz normálně v menu hry icq vyberu český slovní fotbal a ten mi prostě nejede přitom na seznamu ho můžu hrát normálně. Jinou verzi icq jsem zkoušela bohužel mi to pokaždé zaktualizuje do 6,5 verze bez toho mě to nepustí dál. No tak já se na to asi vyprdnu už jsem zkusila všechno možné :shock:

Obrázek uživatele Jiří Moos
[33328] ICQ

Ještě mě napadlo vyzkoušet jiný účet ICQ. Zkuste, uvidíme.

Obrázek uživatele anglanka
[33329] icq

ještě jsem to zkusila naposledy znovu celé vyhodit ted to zkusím naistalovat přímo ze stránek icq.com firefox tu běží tak uvidím co to udělá. Dobrej nápad s tím jiným účtem zkusím založit nový? nebo bych musela někoho poprosit o číslo a heslo žádný jiný nemám. Ještě se zkusím až bude příležitost připojit z jiného PC na svůj účet pak bude jasné že chyba je u mě.

Obrázek uživatele Jiří Moos
[33330] ICQ

Ano, pokud máte možnost vyzkoušet svůj účet na jiném počítači, rozhodně tak učiňte.

Účtů můžete mít prakticky neomezený počet, pokud budete mít tolik emailů :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.