ASGHOST.EXE poradil by někdo s timto exáčem? (*VYŘEŠENO*)

Ahojte. prosím poradil by mi někdo s timto exáčem??? Je to soubor asghost.exe a vzdycky když jsem zapnul svůj notes HP, tak mi ubíral strašně moc výkonu procesoru, tak sem se pohrabal v nastavení msconfig a tam sem odškrtl zpoušťení při zapínání. Jenže to sem mohl dělat pořád dokola a furt se program kterej sem nevěděl k čemu je spouštěl znova. Jedině jsem ho vždycky mohl ukončit ve správci úloh a byl od něho pokoj až do dalšího zapnutí pc. Až jsem jednoho dne neodolal a program jsem na disku vyhedal a prostě jsem ho vyjmul a přesunul na plochu pro případ, že by byl potřebný... notes běží i bez tohoto programu, je rychlý nežere procesor, akorád jsem časem přišel na jednu podstatnou věc... čtečka otisků prstů ... přestala mi po tomto kroku fungovat... docela ji potřebuju a tak jsem chtěl program vrátit zpět do původná složky, jenže jsem jaksi zapomněl, kam patří... jenom si vzpomínám že to byla nějaká složka s názvem Bin nebo něco tak podobně... prosím nemáte s tímto problémem někdo zkušenosti??? Pomocte plííííííííííííííííís moc ... Předem díky Martin

EDIT by Mozek: Zkrácen název tématu, celý název zněl:

ASGHOST.EXE...prosím poradil by mi někdo s timto exáčem???

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tušim že zde

C:\Program Files\HPQ\IAM\bin\asghost.exe

Obrázek uživatele martin.vlacky

Jojo, tak to sem si myslel taky, jenže existuje pouze C:\Program Files\HPQ a v tom je jenom složka lightscribe a tim to končí... :(

Obrázek uživatele TheALuminium

A nebude třeba složka skrytá? Ale je to jen nápad. K touchpadu mě napadá přeinstalace a k prvnímu problému zkusit zakázat službu, pokud se k tomu nějaká váže.

Obrázek uživatele martin.vlacky

moc děkuji za Vaše nápady, jenže složka skritá není... a touchpad mi funguje normálnš, funguje mi i dotykový displej, jenže vyndáním tohoto prográmku bo co to je mi nefunguje čtečka otisků prstů... je to divný ale vim že to byla nějaká složka ve který bylo hodně souborů a já tam ten program musel hledat... :cool:

Obrázek uživatele TheALuminium

Jo pardon myslel jsem ovladače na čtečku otisků ... ty by měly být na instalačním CD k notebooku.

Obrázek uživatele martin.vlacky

no to je docela možný ale já ýádný instalačný cd nemááááám bohužel... tak co stím??? :/

Obrázek uživatele tatik

Pokud se soubor spouštěl při každém najetí systému, potom musí existovat někde cesta. Spíš v registrech než někde. Cesta by semohlanechat vyčíst přes msconfig nebo pomocí hijackthis. V krajním případě přímo v registrech.

Obrázek uživatele martin.vlacky

aha, jasně... no koukal jsem v mscongif a jak jsem soubor odškrtl, tak se ta cesta vypaříla... myslíte že by to zpravil program RegistryBooster 2009? Byla by možnost to s nim nějak proskenovat, že by mi třeba nějak řek, kde ten soubor byl??? Předem díky za vaše odpovědi :???:

Obrázek uživatele TheALuminium

Co máte za notebook?

Obrázek uživatele martin.vlacky

Mám HP Pavilion tx 1000 ... :-)

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak zde jsou ovladače k vašemu notebooku http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&dlc=en&cc=... ... jsou ale pro operační systém Windows Vista. Kdybyste měl XP, tak by nejspíše byly problémy.

Obrázek uživatele martin.vlacky

za stránku děkuju, tak jsem si stáhnul ovladače na fingerprint a nainstalovat, zkusil restartortovat a nic... takže nevím...

Obrázek uživatele Jiří Molnár

martin.vlacky wrote:
za stránku děkuju, tak jsem si stáhnul ovladače na fingerprint a nainstalovat, zkusil restartortovat a nic... takže nevím...

Takže, kde je teď problém? Ovladače jste nainstaloval a co se stalo? Vyskytuje se znovu problém s *.exe souborem? Nebo čtečka stále nefunguje? Jaký máte OS?

A nemáte ve správci zařízení nahlášené nějaké neznámé zařízení nebo zařízení s vykřičníkem?

BTW: Měl jste nějaký problém s přihlášením na poradnu, nebo jste se jen opomněl přihlásit? Diskusi jsem vyčistil od citace a vašeho anonymního příspěvku, tak proto se ptám... :)

Obrázek uživatele martin.vlacky

Dobrý den, za to vymazánní těch příspěvků moc díky... nemám problém s přihlašovaním, akorád jsem nepocohpil, jak se přihlašuje... ale už je to OK, díky... a k problému: program jsem stáhl nainslaoval a instalace uspěšně doběhla a tak jsem pro jistotu restartoval notebook a pořád nic... nevím, jak zjistit, jestli čtečka není nějak fyzicky zničená.... ale že by jen tak z ničeho nic... a ještě k tomu, když se chci přihlásit, tak sem tam měl jakoby dva účty... a přes ten jeden se přihlašovalo pomocí otisku prstu jenže ten jeden je pryč... opravdu nevím costim... OS mam Win Vistu akorád v angličtině... takže se v tom lehce nevyznám... kde se dají v ovládacích panelech najít ty neznámé zařízení nevíte náhodou? usuzuji že to vypadá jinak než v XP.... díky za Vaše rady... :???:

Obrázek uživatele martin.vlacky

tak problém je vyřešen.... :-) už mi štečka otisků prstů funguje :-) stáhnul jsem ze stránek hp jakýsi vesifott bioscript... doteď mě nenapadlo že by to mohlo mít něco společného se čtečkou.... :-) jinak díky za Vaše rady... ale teď mám zase jiný problém... aktualizoval jsem ovladač touchpadu a začal mi blbnout dotykový displej... kliknu na tlačítko startu a kurzor se objeví v horním rohu displeje... zkoušel jsem to kalibrovat ale bohužel... poradí mi někdo costim? mám to napsat do další diskuze a tuto diskuzi uzavřít??? Díky předem

Obrázek uživatele Jiří Moos

Ano, založte prosím nové téma, děkujeme.

VYŘEŠENO -> LOCK