Fotorámeček - poraďte

Dobrý den! Chtěla bych si koupit fotorámeček na přehrávání fotek, které budu mít na flešce ( ASI = rozlišení 800 x 600, uhlopříčka 7, napájení do sítě i akumulátor, vstup USB, - aby na něm šly přehrávat fotky i hudba ) Cena přibližně do 2000kč. Je něco takového? Mohli by jste mi poradit, případně sdělit vaše zkušenosti? Děkuji.
Odpovědět Zpět do rubriky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tak s fotorámečkem asi neporadím, nikdy jsem to neměl a nesledoval.. Ale do parametrů bych si připsal ještě velikost vlastní paměti, protože ty USB porty jsou na takových místech, že vložený flash disk bude rušit design..

Nějak si ale nejsem jistej, že by tyhle rámečky uměly přehrávat hudbu, to bych musel prozkoumat.. I tak by to ale byly tak otřesné zvuky, že to snad nemá ani smysl..

Obrázek uživatele Michal Čížek

Doporučim ti toto http://www.cool-elektro.cz/digitalni-fotoramecek-agfa-af5070m-bt-bluetoo... , od té chvíle co jsem to u matky zapnul to jede bez problémů, jen tu hudbu a film jsme nezkušeli.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Pěkně vybavený, ale nízké rozlišení, proto se vešel do cenovky..

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) asi tak, já takovéhle zařízení chápu jen jako dekoraci, je to docela pěkné, když sedíme a občas zaujme fotka. Ale na film bych na tom nekoukal. Přijde mi to jako odpad co někdo chce zpeněžit, zase se platí za značku něčeho co má hodnotu 500,-


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.