problém s počítačem (*VYŘEŠENO*)

Zdravím,
měla jsem v počítači vir Trojan spy a od té doby nemám v nabídce start možnost vypnout a restartovat, tak se chci zeptat, co udělat, aby to tam zase bylo? A taky mi nejede youtube, píše to chybu při načítání stránky, ostatní stránky fungují, i videa, které nejsou z youtube fungují. Prosím poraďte. Děkuji.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Zkuste před naběhnutím OS(mačkat kl.F8),přepnout do nouzového režimu,podívejte se na nabídku start(nastavení)a potom přejděte zpět do normálního režimu,restartujte počítač a mělo by to fungovat.

Obrázek uživatele domacinudle

ahoj ,
já mám takový problém: chtěl jsem si pustit nějaké dvd, ale nějak jsem nemohl otevřít windows media player, tak jsem na něj kliknul pravým a dal otevřít v programu no a vybral si tam ten media player, jenže se mi okamžitě všechny ikony proměnily na tu stejnou - bílý list papíru s logem toho media playeru.. když jsem pak zkusil to samé ale vybral si mozilu, tak se mi zase všechny ikony změnily na mozilu a všechny ty programy se jakoby spouští přes ni...nevím jak to mám dát zpět, aby programy vypadaly zase jako programy a spouštěly se normálně...mám windows7professional

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Ikonka se mění dle programu, ke kterému je asociována.
Je nutné si uvědomit, který přehrávač se dříve o ony soubory "staral" a zpracovával je.

Pokud to víte, stačí dát Start - Výchozí programy - Přidružit typ souboru nebo protokol k programu a najít příponu, kterou chcete změnit (od-asociovat).