Dotaz neznalého (*VYŘEŠENO*)

Pošlu-li někomu odkaz ze stránky, kde jsem přihlášen, (v pravém rohu nahoře je mé jméno) např. z You Tube nějaký klip, zobrazí se mu, po otevření stránky i mé přihlašovací jméo? Děkuji.

Obrázek uživatele MirekPluskal
[31155] To...

To záleží na tom,jak si nastavíte při přihlášení na určité stránky své přihlašovací jméno.Může být zobrazeno,nebo nemusí být zobrazeno ostatním uživatelům.Při registraci na určité stránky to je uvedeno v tabulce,kde si vyplníte možnosti zobrazení vašeho přihl. jména.Toť to základní,co je třeba provést.

Obrázek uživatele TheALuminium

Dobrý den, samozřejmě, že se mu Vaše přihlašovací údaje nezobrazí. Sice mu pošlete odkaz třeba na video který jde přes Váš účet, ale jelikož youtube pak nepozná o koho se jedná tak se odkáže přímo na to video. Jinak by se ta stránka zeptala na heslo.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Ano, dalo by se to vysvětli také tak, že vy posíláte třeba video na adrese http://www.youtube.com/watch?v=23H2HGF23T - což neudává vůbec žádné údaje o vašem účtě, pouze odkaz na video v databázi. Jak píše kolega - YouTube v tomto odkaze nemá žádné vaše údaje, tedy nepozná, že se jedná o vás -> nemůže v žádném případě zobrazit vaše údaje někomu jinému.

Obrázek uživatele von.erzgebirge
[31158] Vřelý dík

Vřelý dík za odpovědi na mou otázku.

Přeji dobrý vešer.