Automatické načítání

Dobrý den. Mám problém s načítáním CD a DVD. Když vložím např. DVD do mechaniky, tak se mi automaticky nenačte = nejde spustit. Jde mi sice spustit přes přehrávač, ale hry a hudba takto nefungují vůbec. Jedině, když celý počítač restartuji a CD nebo DVD nevyndám. Tak po restartu je načtené. Když ale DVD po shlédnutí vyndám, zůstane načtený jeho název i po vložení nového DVD. Snad jsem to vyjádřila, aby se to dalo pochopit :D.. Předem děkuji za odpověď.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Dobrý den.
Zkuste položky-Tento poč.-JednotkaDVD/CD-RW(vlastnosti)-Přehrát automaticky(nastavit položky).Já mám WMP11,nastavení položek mám,jak jsem popisoval a funguje to bez problémů.Toť pro začátek 8:-)

Obrázek uživatele Jiří Moos

Zkuste nainstalovat nejnovější ovladače, je možná nekompatibilita CD/DVD mechaniky se základní deskou nebo operačním systémem. Mechanika někdy fungovala? Zkuste ji ještě na jiném PC.

Obrázek uživatele KatkaB

MirekPluskal : Děkuji za odpověď. Koukala jsem na to, a v tomhle problém nebyl. Bylo tam stejné nastavení jako když to předtím normálně fungovalo.

Mozek : Také děkuji za odpověď. Zkusila jsem nainstalovat ty nové ovladače, ale je to pořád stejné. A mechanika fungovala normálně, ještě tak před dvěma dny jsem normálně přehrávala jak filmy tak hudbu i hry.

- Opět jsem se snažila přijít kde je problém. Projela jsem všechno co jsem znala a nikde jsem nic nenašla. Jak jsem již psala, s filmy až tak problém není, můžu je přehrát přímo přes přehrávač. Ale zkoušela jsem jen originální filmy, ostatní nevim jestli jdou. No ale nejdou spustit CDčka a hry. Tak jsem opět nechala DVD v mechanice a celé PC restartovala a fungovalo to normálně. DVD se načetlo a vše bylo jako dřív. Když jsem ho ale vyndala a vložila jiné, zůstal načtený název toho prvního a zase to nepřehrávalo. Neni to zase až tak závažný problém, ale nemůžu pořád restartovat PC.. A dost mě to obtěžuje, protože to zabírá čas. No a ještě jedna věc, nevím jestli to teda k něčemu bude, ale vypalovačka funguje normálně. Tak děkuju za odpovědi, snad se to nějak vyřeší :D:)..

Obrázek uživatele psychocowboy

mas moznost zkusit jinou mechaniku?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.