Zakázání nalogování ůčtu Administrator (*VYŘEŠENO*)

Zdravím,byl bych moc rád kdyby jsem zde nalezl odpověď.
Na svém PC mám dva ůčty správce a to Administrator a druhý Dawee_ a nějaké Usery.Můj problém spočíva v tom že při každém spuštění Pc windows naloguje bez odsouhlasení do ůčtu Administrator i když je chráněn heslem.Zkusil jsem ho zakázat ve "správě počítače"ale objevovala se jakási varovná hláška.Jak zabránit nalogování ůčtu Administrator ? Rád bych aby se zobrazovala nabídka ůčtů.
Předem děkuji za kladné vyřízení.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Asi bude zapnuté okamžité nalogování. Je to častou otázkou v různých diskusích.

Mělo by pomoci, když v ovládacích panelech dáte uživatelské účty, a hned v okně, co jsou zobrazeni uživatelé, jsou tři možnosti nastavení:
- Změnit účet
- Vytvořit nový
- Změnit způsob přihlášení <- Tak to je to, co potřebujeme, na to klikněte a v okně co se otevře zaškrtněte první možnost (Používat úvodní obrazovku), ta je důležitá. Při novém spuštění pc, by se již měly automaticky zobrazit účty, jak jste si přál. Snad to bude ono, jestli to nepomůže, napadá mě ještě jedna možnost ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[9521] Re:

To byla první věc která mě napadla.Zkusil jsem i zakázat účet Administratora.Nezabralo.Mám zaškrtnuto permanentně i rychlé přepínání mezi uživateli.Prosím o druhou možnost.

Obrázek uživatele LeeL

Tohle by ale vubec operacni systemi postavene na Win2000 samy nemeli delat....a byt Vama, tak ucet administratora nezakazuju, jednou jsem udelal a den na to, jsem se nemohl nalogovat na druheho admina a jedineho normalniho uzivatele OS, tudiz reinstal win;-) snad k tomuto foru nekdo neco prida, protoze toto se mi jeste nestalo

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[9523] Re:

Looner wrote:
To byla první věc která mě napadla.Zkusil jsem i zakázat účet Administratora.Nezabralo.Mám zaškrtnuto permanentně i rychlé přepínání mezi uživateli.Prosím o druhou možnost.

Ok, tak tedy druhá možnost. V účtě administrátor, nebo pod nějakým vaším správcem počítače, zmáčkněte kombinaci win+r (nebo start a spustit) a zadejte příkaz control userpasswords2. Ihned na hlavní záložce je možnost "Před použitím počítače ..." . Tuto možnost bych zaškrtnul, upravil dle potřeby nějaké účty, zkontroloval nastavení a potvrdil ...

Snad to pomůže ...?! :???:

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[9524] Vyřešeno

Díky,díky,díky.Tento problém je vyřešen.I když se stejně pozastavuji jak je to možné.Nic jsem neměnil,vlastně jsem jen změnil heslo u Admina.Vypnul zapnul a fachá to jak má.Tento postup už jsem ale určitě dělal,ale jinou cestou.