xp chyba v souboru setupapi.dll

Při spuštění se mě po zobrazení plochy zobrazí tento odkaz:chyba v souboru setupapi.dll schází položka s. V té chvíli nemůžu spustit žádný program, pomůže někdy až 3 opakovaný restart, v ovladacích panelech se např. do nastavení datumu a času nedostanu vůbec, objeví se výše zmíněná hláška. Děkuji za radu

Obrázek uživatele Jiří Moos

Udělejte test na havěť. Poté zkuste provézt pod obnovení a vzpomeňte si na zásadní změny provedené v systému, které by to mohly způsobit.

Obrázek uživatele sepl

Tak jsem si nechal poradit od známého a pokusil jsem opravit chybu souborem windows xp service pack 3. výsledek: chyba neodstraněna, plocha sčernala a objevil se na ní nápis neoprávněný soft......... jinak vše funguje stejně špatně.
Co to je test na havět, z posleních instalací si vzpomínám jenom na nějaké hry jinak žádné zásahy do počítače nedělám protože to neumím. díky za pomoc

Obrázek uživatele Jiří Moos

Testem na havěť je myšlen scan nějaký antivirem nebo antispywarem. Pokuste se ještě opravit Windows pomocí jejich instalačního CD - vložit CD do mechaniky, nabootovat, načíst soubory (automaticky), opravit systém Windows. Ale důrazně Vám doporučuji zálohovat všechna důležitá data.

Obrázek uživatele sepl

děkuji za radu, začnu zálohováním dat a pak se pokusím o výše zmíněné operace


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.