Windows xp zmena velikosti pisma

Zdravim , memu dedovi se nejak zahadne podarilo ve Windows xp zmenit velikost pisma na takovou kterou asi monitor nepodporuje a nastaveni se mu povedlo ulozit , takze pri nastartovani windowsu naskoci jen cerny obraz s napisem out of range monitor nereaguje.Rad bych vedel co by bylo mozne s tim udelat , zkousel jsem nouzovy rezim ale bohuzel nejde nacist , pc v zalostnem stavu.Zajimalo by me jestli je nejaka jina cesta nez Format , predem dekuji za odpoved.

Obrázek uživatele Michal Čížek

zdravim, nouzákem by to mělo jít, co to píše, nebo dělá u nouzáku? Druhé řešení, jestli to je jen změnourozlišením je připojit to na lepší monitor a snížit rozlišení.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Monitor jsem zkoušel , ale nefunguje mam jeste jeden tak to jdu zkusit tedka :-) nouzak opravdu nefunguje zacne se nacitat ale nakonec nic (černá obrazovka s pomlčkou)opravdu uz mi dochazi napady asi bude nejlepsi format.Ten zatim taky ale nejde pocitac hrozny srot uvidim jestli na neco prijdu.A u nouzaku to pise pouze pro preruseni nahravani SPTD.SYS stisknete ESC potom cekam cekam a nic pres dvacet minut asi to je asi opravdu dlouho uz...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.