Win7 - nepravidelný zámrz při načítání profilu

Ahoj lidi, poprosím o pomoc, mě už docela dochází nápady.
PC - klasický desktop, i5, 4gb RAm ,500HDD. Win7 pro 32bit. Stává se v nepravidelných intervalech (cca od 2 do 5 restartů) nenajedou win do profilu. Systém naběhne, zobrazí se plocha, ikony atd. ale v tray na ikoně sítě zůstane viset ten modrý loadovací kroužek a pc zamrzne. Myš reaguje, ale nic nejde spustit, ani správce trojhmatem. Je to neravidelné, několikrát najede a zase zamrzne. Někdy zatuhne několikrát po sobě. V prohlížeči událostí se opaluje tato chyba: Relace Microsoft Security Client OOBE byla zastavena v důsledku následující chyby: 0xC000000D. HW jsem otestoval, DIFSem od Fujitsu, a memtest HDD test a vše v pořádku. Překlonoval jsem disk do jiného, nového pc a chyba se opakuje i tam. Na nové instalaci se to neděje. Chyba se vyskytuje i v nově vytvořeném profilu, i s vypnutým UAC. Dokázal by jste mi někdo poradit prosím, jsem už asi bezradný.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, jak dlouho to dělá? udělej OBNOVIT POČÍTAČ DO DŘÍVĚJŠÍHO STAVU, před datum než se to událo, zkus to udělat na původnim disku i na klonovaném .
Jde o chybu: Došlo k chybě při pokusu o čtení konfiguračních dat při spouštění systému. V nouzovém režimu to udělá také?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Do nouzáku to najede vždy. I po tvrdém vypnutí při zamrznutí. To zamrzávání už se prý vleče několid dní, ale nebylo to tak časté. Prostě to bohužel vypínali a zapnali dokut jim pc nenajel. Prcní záznam v prohlížeči událostí je z 17.10. A nástroj obnovení je vypnutý, muhl bych použít jen nástroj předchozí verze ve vlastnostech disku, ale to ztratím data ne?

Obrázek uživatele Michal Čížek

myslím, že by se to ani nepodařilo, ještě teda udělat opravnou instalaci OS přímo z instalačního disku, data zůstají zachována, ale bude se pak muset znova nainstalovat všechen SW


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.