instalace Windows 7

Ahoj, koupil jsem si notebook Lenovo g580. Zapůjčil instalačku na W7. Instalace probíhala v pořádku, ale omylem jsem zavadil o dvd a ta "zásuvka" vyjela ven... V tu chvíli byla instalace ve stavu "dokončení instalace" a v tom setrvala asi po 1,5 hodiny. Poté jsem si řekl že to je v prd* a počítač restartoval. Systém ale naběhnout nechce. (viz obr. 2 ). Opětovná instalace není možná, při volbě disků a "rozdělování místa" k diskům to háže chybu. Navíc jsem si všiml toho, že už není při instalaci vidět disk, u kterého bylo napsáno "systém" a který byl už od začátku plný dat.
Zasekl jsem se na místě, kde nemůžu ani zapnout systém, ani ho instalovat a oprava OS taky není možná - asi proto že instalace nebyla dokončená.
Prosím o radu :)

Přikládám odkaz na nějaké fotky o stavu ntb. Snad to Vám, počítačovým mágům pomůže (a teda i mně :D)

takhle puvodne vypadala tabulka s oddily
(nahodou jsem ho vyfotil, kvuli jinemu dotazu)

http://photo.uloziste.com/?fotka=18b86b97448bd09d.jpg&d=z827eaf3862381d5...

Snaha o spusteni neuspesne nainstalovaneho w7

http://photo.uloziste.com/?fotka=1a22b7aa561d6dc7.jpg&d=z6a0fba0c58776db...

Takhle vypadá tabulka s oddíly nyní. Navíc "primarní" oddíl již nejde rozšířit o těh volných 300 GB. Také to háže chybu při vytváření nového. Vážně mi vrtá hlavou kde je ten systém :-/ ( Chyba je 0xC0000005 )

http://www.youtube.com/watch?v=KlRy-unhy70&feature=plcp

Prosím o diagnózu toho, jak moc jsem v hajzlu. :D

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, tak to se povedlo. Nejlepší řešení je vytáhnout disk z NTB a připojit ho do stolního PC, tam ho ve správci disků komplet zredukovat a naformátovat. Pak ho dát do NTB a tam by již měla instalace s rozdělením disku proběhnout dobře.

Obrázek uživatele honzazalabak

To příjdu o záruku ne? :) nějaká jiná možnost kromě toho, že bych to ihned reklamoval, nevim jestli se na tohle reklamace vstahuje? :))

Obrázek uživatele Michal Čížek

pokud neni zespoda, kde je deklík na HDD nějaká plomba a opatrně se to vytáhne, aby se neožvejkaly šroubky, o záruku se nepřijde. Co tam bylo za systém, že jsi se rozhodl ho přeinstalovat?

Obrázek uživatele honzazalabak
Obrázek uživatele Michal Čížek

pak bych byl klidný, stačí si dát pozor, at se neorvou šroubky a nikdo ani nepozná, že byl disk venku.

Obrázek uživatele honzazalabak

Notebooku došla baterie, vypnul se a po zapnutí už tam zase oddíl "systém" je a s oddíly lze manipulovat. Fakt to je magie ty počítače.. x) nechápu. Děkuju za radu, ale jak je vidět problémy se občas vyřeší samy :D ahoj


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.