velikost oken internet explorer 6

Dobrý den měl bych jeden takový malý dotaz .Mohl by mi někdo poradit jak při zapnutí okna internet exploreru a průzkumníka otvírat v novém okně ,aby tyto další okna byla maximalizována .Vždy když zapnu internet explorer a otevřu domovskou stránku je vše v maximální velikosti,ale když dám tu samou stránku otevřít v novém okně tak je to malé .Zkoušel jsem natáhnout myší vše na maximum na celou obrazovku a pak soubor a zavřít současně s klávesou ctrl ale ani to nepomohlo.Poradí mi někdo jak tento banální problém vyřešit třeba nějakou úpravou registru windows.Používám Windows XP Professional SP3.Děkuji

Obrázek uživatele tatik

Zkuste druhé okno maximalizovat a pak dejte v nabídce soubor --- konec. Pokud se bude situace opakovat i u dalších oken, postup opakujte.
Pomohlo?

Obrázek uživatele zlobr

již jsem to skoušel několika způsoby i tímto co píšete ale nepomohlo to .Každé nové okno je stále malé kdykoli ho otevřu.Ale i tak děkuji za radu.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Klikněte pravou na zástupce IE a dejte vlastnosti... tady zvolte "otvírat v maximalizovaném okně". Pak by pohohl ještě IE maximizer... je to shareware program.

Obrázek uživatele Tom1913

stahnite si novejsi prohlizec IE6 je zastaraly :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.