Uzitecne programy

Dobry den,
chtel bych se zeptat, jake programy jsou podle Vas nejlepsi na udrzeni stabilniho systemu, ale myslim tim i rady . Nechci uz kazdy mesic resit problem s Windows. Mam org cd.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, tak aby to win chodil jak má doporučuju odmontovat FDD a DVD mechaniky, odpojit internet a tiskárnu a nic tam neinstalovat jinýho než tam bylo :D , páč cokoli jinýho ti to může a nemusí zrušit :D

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Než položíš dotaz, nezapomínej, že PCP není jen poradna, ale také hlavní informační stránka!
http://www.pcporadenstvi.cz/kompletni-cisteni-zvy-eni-stability-pc

Obrázek uživatele Honza

Zdravim,
souhlasim s kolegou.... čistit registry za čas, defragmentovat disk, projet na vyskyt viru,spywaru atd a celkem důležitý je, nehrabat se v něčem, co nevim co udělá, obnova systému vždy nepomůže....

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Honza wrote:
celkem důležitý je, nehrabat se v něčem, co nevim co udělá
, přesně to sem měl na mysli, uvedu příklad u StyleXP neměnit bootovací logo,pačto může zničit systém. jinak, taky doporučuju tak jednou za měsíc vyčistit ccleanerem registry, udělat defragmentaci, virovou a spywarovou kontrolu.

Korektura : Honza, Odhulit system?

Obrázek uživatele BoBek

Ano, budu si to pamatovat a pro TOBiAS:
Ty mas nekdy opravdu legracni preklepy :D

A jeste jeden dotaz. Windows si nainstaluju na oddil C: se vsemi programy. Hry dam na D: ale kdyz se mi OS vys*re a budu ho muset preinstalovat tak mi nepujdou hry a budu je muset taky vymazat a naistalovat znova. Jde tomu nejak predejit (zkopirovanim nejakych souboru apod.)?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No, tak překlepnout se může každej no né?? jinak, co se týče těch her, některý budou fungovat, většina jich fungovat bude, ale když si zobrazíte nainstalované programy, tak tam o těch hrách nebude ani ťuk .. někomu to může vadit, někomu ne, ale s přeinstalováním windowsů doporučuju rovnou formátování disku.
Dávání her jinam než na oddíl s windowsama nemá jinej cíl než aby to rychlejc načítalo jak win tak hry.

Spojení příspěvků. Jeden příspěvek stačí, použijte prosím příště tlačítko edit. Zbytečně to zahlcuje systém. Honza

Obrázek uživatele Jiří Molnár

BoBek wrote:
Windows si nainstaluju na oddil C: se vsemi programy. Hry dam na D: ale kdyz se mi OS vys*re a budu ho muset preinstalovat tak mi nepujdou hry a budu je muset taky vymazat a naistalovat znova. Jde tomu nejak predejit (zkopirovanim nejakych souboru apod.)?

Pokud budeš mít správně rozdělené oddíly, naformátuješ pak pomocí instalačky jen oddíl, který chceš, a druhému oddílu se nic nestane, bude nadále plně funkční.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.