Usb muže pracovat rychleji (*VYŘEŠENO*)

Ahoj, chtěl bych se optat hlaška ,,usb muž pracovat rychleji,, mi vyskočí vždy, když ubs flash disk vložím do přídavných usb portů které mám vyvedeny ze zákadní desky Asus P5KC, WIN 7, při vložení usb disku do čtyřech usb v základní desce zadní strany se hláška neobjevuje, mužete mi napsat, v čem by moh být problém, zřejmě mi chybí nějaký ovladač. Děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jedná se o "ty USB vzadu" nebo "vpředu na skříni"? Ty vpředu jsou obvykle "zkripleny" vlastní logikou jednotky v Casu, která je degraduje na USB 1.0 verzi s propustností kolem 800KBs, zatímco USB 2.0 může dostahovat až 60MBs.. Občas zlobí i ty zadní.. Já osobně nedám dopustit nad USB kabel zapíchlej dozádu a vývod vpředu.. Tedy tak to bylo na steré case EuroCase, na nové Enermax už ten problém není :-)

Obrázek uživatele Nirvan.a

ty zadní jdou v pohodě ty co jsou zapletovány v desce, problém dělají ty co jsou vyvedeny v mém případě dozadu ze základovky, kde jsou připojemy konektory které jsou ve spodní části základovky ...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jo.. No tam se připojují i ty přední a je fakt, že tyhle rozčiřující často samy o sobě bejvaj ve verzi 1.0, nebo se tak prostě nastaví... Zkus číhnout do BIOSu, jestli jsou všecka USB na Hi-Speed a ne FullSpeed..

Obrázek uživatele Nirvan.a

vyřešeno v biosu nastaveno usd device z hight speed na full speed dik ta typ

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Teď si nejsem jistej, které je které, ale FullSpeed jsem myslel že je "USB 1.0" :D Budu se tam muset podívat, každopádně problém byl zde, zamykám :-)