Proc mi na notebooku s vistou blbne ovladac graficke karty??

Zdravim ... Mam problem s ovladacem na grafickou kartu . Pise mi to ze neni kompatibilni se systemem . Stahl jsem si tedy druhy ovladac, ktery byl specialne na muj OS . Mam VISTA 32b . Presne na tento Os a na moji Grafickou kartu jsem stahl ovladac, Ktery jsem vyhledal na strankach nvidia . Pri instalaci mi to stejne napsalo ze nemam VISTA 32b. A kdyz jsem se dival na moji Vistu tak jsem zjistil ze to je 32b cop mam delat?? 8-)

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Zkusil jste nechat ovladače nakonfigurovat samotným systémem? Tím myslím:
Být připojeni do sítě internet, najít si ve správci zařízení vaši grafickou kartu, dát aktualizovat ovladače a nechat systém sám hledat ovladače?
Jinak k počítačům by se mělo přikládat instalační cd s potřebnými drivery. Pokud to nezabere napište nám jaký počítač vlastníte, my si ho vyhledáme na internetu a koukneme se po jeho ovladačích.

Obrázek uživatele BaronMichal

Dal jsem tedy vyhledávání... Po skončení mi to napsalo ze používám nejideálnější verzy tohoto ovladace... Ale presto mi nefunguje jakakoliv hra.... notebook je : ACER Apire

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Ach tyhle Acery, s těmi jsou vždycky potíže.
Vím, že Acery mají ve své výbavě takový řídící balíček, který je potřeba nainstalovat. Myslím že se jmenuje něco jako acer management. Měl by být součástí vaší sestavy - přiložený na CD, je potřeba si tento sw nainstalovat do OS.

Obrázek uživatele BaronMichal

Tak jsem zjistil ze mi k tomu nedali zadne CD ... ta VISTA je primo na tom notebooku nevim vubec co to je ...

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Tak se podívejte do přidat odebrat programy jestli máte tento SW vůbec nainstalován. Jestli ne, tak si jej stáhněte z Acer stránek dle typu vašeho notebooku.
http://support.acer-euro.com/drivers/index.html


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.