Jak v BIOSu nastavit automatický start po výpadku proudu?

obrý den.Potřeboval bych nastavit bios tak. aby po výpadku dodávky proudu a opětovném obnovení dodávky, se PC automaticky zapnul.Hledal jsem v biosu v nastavení Power Management Setup položku: State After Power Failure (Restore on AC/Power Loss), ale nenašel jsem.Zkoušel jsem snad všechna možná nastavení, ale požadovaný výsledek se nedostavil.Je možné, že by tato verze biosu tuto funkci nepodporovala?Prosím o radu.
Na fotce jsou položky v části biosu Power Management Setup.
Po stuštění PC se na první obrazovce objeví:Award Modular Bios v 6.00PG An Energy Star Ally.Copyright (C) 1984-2000 Award Software Inc.
Myslím, že s tohoto se dá vyčíst verze biosu.
Díky Witch

Obrázek uživatele tatik

http://pctuning.tyden.cz/software/nastaveni-biosu/4199-bios_a_nastaveni-...

I když je to mimo náš server, myslím, že je to velmi pěkně zpracovaný článek. A asi v něm najdete odpověď, která Vás moc nepotěší.

Obrázek uživatele witch

Ano tento článek a související jsem četl několikrát a máte pravdu nepotěšil mě teď ani předtím.Prostě položka která umožní PC po výpadku automaticky start v mém biosu asi není nebo ji prostě neumím najít.
Nastavoval jsem to v několika PC a vždy bez problému.Ale takový bios vidím poprvé.Ale dík za snahu.
Witch

Obrázek uživatele tatik

Snad by pomohl flash BIOSu, jde o to, jestli to má význam.

Obrázek uživatele witch

Ano, taky mě to napadlo, ale když jsem si přečetl co to všechno obnáší, jaké je riziko pokud se to nepodaří, tak jsem to zavrhnul a podívám se po jiné Zákl.desce s vyhovujícím Biosem.
ono jde totiž o jukebox a každá obsluha rest. vypne jukebox jen a pouze tak, že vytáhne vidlici ze zásuvky a pak zpátky.
Ale díky za zájem, pokud by Vás něco napadlo dejte vědět.Díky
Witch.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.