jak smazat windows

Dobry den zadam o radu koupil jsem si pevny disk ATA a napojil na druhy chtel bych vsak vymazat windows na tom novym disku aby windows byl na to starem a ne na obou dvou jde to jak mam tento problem vyresit predem moc dekuju

Obrázek uživatele Lynx

Nechápu jak myslíte napojil na druhý. Pokud jsem to pochopil správně tak máte zapojené dva HDD v ATA. Stačí pouze naformátovat disk na kterém je windows a při rozdělování disků na části přiřadit kam nainstalovat windows a druhý disk nastavit jako stejný souborový systém jako má win a vše by mělo být ok.

BTW: Nějak sem nepochopil to s tim napojením na druhý ted by mělo být stejně jak sem napsal na starém HDD windows a na novém nic, jenom prázdné místo (pokud je naformátovaný)

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Souhlasím s Lynxem ...

Jinak k dobru by možná mohli přijít tato témata ..

http://www.poradna.pcporadenstvi.cz/viewtopic.php?t=719
http://www.pcporadenstvi.cz/pruvodce-instalaci-windows-xp

Obrázek uživatele Honza

Dobrý den, takže jste, ale zapomněl uvést, že po koupi nového disku jste na něj nainstaloval windows rozumím tomu dobře? Postupujte následovně nastavte si bootovaní v biosu z toho disku, na kterem chcete nechat windows, až Vám naběhne dejte tento počítač pravé tlačítko na ten disk co chcete smazat, kliknětě na Naformatovat a pomocí průvodce dojdete k výsledku.

PS: A další věc pokud vyjdu z předpokladu, že máte na novém disku windows, máte na něm i další soubory co chcete nechat? To by potom pouze stačilo kliknout na ten disk a dat windows a smazat ostatni Vam zustane! Honza


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.