Instalace Win. XP

Prosím porad´te mi.Nenaběhl mi systém a nedostal jsem se ani do nouzového režimu.Rozhodl jsem se že to přeinstaluju.Dostal jsem se až ke kroku,že mi to zformátovalo disk a když to začne načítat soubory do instalační složky windows,tak se to hryzne a přeruší to instalaci z důvodu možného poškození počítače.Zkoušel jsem to vícekrát a pokaždý se to sekne někde jinde.Někdy to načte z cédéčka 20 procent někdy 43 procent,prostě jak kdy.Moc prosím o radu.Ještě jsem se s tím nesetkal.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
tak pokud se Vám to furt seká někde jinde, nečte Vám špatně mechanika? vypadá to jako by dělala chyby, máte original či kopii? A nějaký důvod poškození, vypisuje chyby při přerušení instalace?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Na mechaniku bych to neviděl.Mám totiž 2 a seká se to v obouch.Jinak se jedná o originál cd s Windows XP OEM.Chybové hlášení to píše pokaždé jiné.Vypadá to že to napíše chybu vždycky toho souboru co se sekne při načítání.

Obrázek uživatele Honza

No tak to tedy asi je chyba cd, je škrable zrovna na tom místě jinak to nevidim, kouknete se v jakem je to cd v stavu. A všimejte si hukotu mechaniky co děla při načítaní toho souboru utiší se ( zmenší se otáčky) a sviti kontrolka mechaniky nepřerušovanym světlem?

Obrázek uživatele Jones
[11737] RE:

Chyba v CD to zrejme nebude kdyz se to kouse pokazde jinde. Leda ze by se skrabanec po CD stehoval. :)
Tohle vypada zcela klasicky na vadnou RAM. Vcetne prvopocatku problemu. TZN.: Nenabehnuti WIN.

Pouzil bych Ultimate Boot CD a pomoci utility Memtest bych otestoval RAM. V tomto pripade radeji poradne tedy minimalne 24 hodin.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak bohužel operační pamět´RAM je v pořádku.Na konec jse mi to přeci jenom podařilo přeinstalovat,ale systém je nestabilní.Neočekávané restarty.Hlavně při instalování programů z internetu.Někdy při zpuštění počítače to špatně nabíhá a po naběhnutí systému to napíše chybové hlášení.Že windows byl spušten po vážném problému,nebo tak něco.Tak nevím.Nemůže blbnout hard disck?

Obrázek uživatele Honza

Je tady možnost, že to může dělat disk zkuste ho projet na chyby přes windows a co máte za zdroj myslíte, že je dostatečný?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.