Chyba C0000269 (*VYŘEŠENO*)

Po instalaci ovladačů k tabletu systém XP Pro nenaběhnul, ale PC se restartoval pořád dokola. Když jsem vypnul automatický restart po chybě, dostal jsem se po dalším restartu na modrou obrazovku s textem: "STOP: c0000269 Nepovolené přemístění systémové knihovny dll. Systémová knihovna dll kernel32.dll byla přemístěna v paměti. Aplikace nebude pracovat správně. Důvodem k přemístění bylo, že knihovna C:\windows\system32\ntdll.dll zabrala rozsah adres vyčleněných pro systémové knihovny."
Systém do nouzáku shodit nejde, opět dojde k restartu...
Ideální by bylo systém obnovit do funkční podoby, ale zatím jsem neuspěl. Z HDD jsem v druhém fungujícím PC zazálohoval data, ale potřeboval bych ještě vydolovat z registrů uložená faxová čísla zákazníků. Jak ale vyexportovat větev z registrů na nefunkčním systému? Při hledání na internetu jsem na nic rozumného nenarazil. :shock:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

na problém se systémem je jen jedno řešení: přeinstalovat systém, to ale neřeší ty registry, s tim by ti moh helpnout Jome, až se tu ukáže. obnovit se dá jen systém az chodu, aspoň co vim, když nejde tak se asi jen těžko obnoví.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Pokud nouzák nefunguje, tak se k registrům těžko dostaneme, maximálně přes nějakou linuxovou distribuci, ale fakt netuším jaký soubor by se pak měl vytáhnout, který může obsahovat vaše zákazníky.
Spíše bych se podíval na tu chybu - vypadá to na nějakou chybu v HW - jestliže špatné přesunutí souboru kernel - zkuste MEMTEST.

Obrázek uživatele Lubos_PM

Děkuju za snahu o pomoc. Nakonec jsem to vyřešil postavením a nainstalováním fungl nového PC s tím, že původním se budu zabývat, až bude trochu času (pokud tedy někdy bude...). Navíc jsem si cca před měsícem udělal zálohu větve z registrů s fax. čísly na flešku, načež jsem na to úspěšně zapomněl - včera jsem na ni náhodou narazil, takže mi chybějí čísla za poslední měsíc a ty dám nějak dohromady.
Všem přeji do r. 2008 co nejméně podobných problémů.

Obrázek uživatele Honza

Vyřešeno možná lepším způsobem.... Docela jste měl štěstí, že jste měl kontakty zazálohované, děkujeme za přání i Vám mnoho úspěchu do Nového roku a co nejméně potíži s pc a pokud se nějaký objeví obratťe se na nás. Nechám to ještě otevřené, jestli se bude chtít vyjádřit kolega

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Není třeba, děkuji, snad příště budeme úspěšnější!

LOCK