WebSite X5 Evolution V8 - jazyky

Ahoj, měl bych dotaz ohledně WebSite X5 Evolution V8. Mám vytvořené strány v CZ, ale chtěl bych, pokud to je nějak možné, aby když si na homepage umístím anglickou vlajku, tak když na ní návětěvník klikne tak abych měl stránky v Anglickém jazyce. Předem děkuji za radu. Psát můžete na xxxxx@seznam.cz . Link na stránky kde bych to chtěl umístit.
http://preztom.ic.cz

:???:

EDIT by tatik : problémy se řeší na foru ne mailem.

Obrázek uživatele tatik

No, jít to jde, ale musíte si je přeložit. :-))

Obrázek uživatele Krabath
[35078] Jazyky

To jo, to je mi jasné, ale to je mam celé znova nějak vytvořit a přeložit, nebo jak? To je právě to co nevím. Jak udělat aby pak stačilo kliknout právě jen na tu vlaječku. Jak je vložit nebo co udělat? Asi špatně formuluju otázku. :-)

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Jedná se o nějaký systém či si kód píšete sám?
Samozřejmě, jestli máte veškeré funkce definované a udělané k nim nějaký lokalizační soubor, ze kterého se teprve načítá čeština, není nic těžkého než tento soubor si přeložit do angličtiny, a anglická vlaječka by pak sloužila jen k přepínání mezi nimi.

Pokud si stránky píšete sám a nemáte použité žádné PHP funkce, jsou tu dvě řešení - překopírovat kompletní obsah českých stránek například do "en" adresáře, ten kompletně celý přeložit, a pak jej nahrát na FTP. Adresa pak bude například www.vasestranka.cz/en

Nebo se na lokalizaci vykašlete a použijte známý doplněk od Google: http://translate.google.cz/translate_tools?hl=cs&sl=en&tl=cs


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.