Vůbec mi nefunguje načtení webu www.vkontakte.ru(*VYŘEŠENO*)

Zdravím. Asi od května mi z mého notebooku vůbec nefunguje načtení vkontakte.ru. Vkontakte nejspíš znáte. Je to ruský Facebook a má něco okolo 35 milionů uživatelů. Když zadám adresu a zmáčknu enter, několik minut (tak 3) se to načítá a načítá a vůbec nic se nenačte. Po těch cca 3 minutách se načítání zastaví. v prohlížeči je zcela prázdná stránka a v Mozille, IE a Opeře se neobjeví žádná zpráva o chybě. V Google Chrome se objeví toto:

"Tato webová stránka není dostupná. Webové stránky na adrese http://www.vkontakte.ru/ jsou možná dočasně nedostupné nebo mohly být přemístěny na novou webovou adresu. Více informací o této chybě
Níže uvádíme původní chybovou zprávu

Chyba 101(net::ERR_CONNECTION_RESET): Neznámá chyba."

Nefunguje mi to z mého notebooku doma stejně jako ze všech počítačů, které máme doma. z jiných IP adres stejně jako známým a kamarádům to jde bez problémů. Taky vím o jedné Čechoukrajince z Brna, která má zcela stejný problém jako já - doma jí to nejde, u babičky ale ano.

Domnívám se, že naše IP adresa doma se možná ocitla na ban listu serveru Vkontakte. Vkontakte je totiž masivně napadáno všelijakými automaty, spam roboty, spam automaty atp. Můj účet napadli několikrát a taky jsem dostal mnohokrát zprávy od spam robotů ze zneužitých účtů jiných uživatelů. Myslím si, že můj účet zneužily nějaké tyhle spam automaty a kvůli tomu se má IP adresa ocitla na ban listu. Nebo taky ne - příčina může být zcela odlišná.

Známý mi poradil jakési promazávání cookies (na podrobnosti si už moc nepamatuju). Vůbec to nepomohlo. Taky mi poradil načíst se a přihlásit se přes anonymní proxy server. Dosáhl jsem přes proxy server načtení té stránky, avšak přihlášení přes proxy vůbec nefunguje. Předpokládám, že to je proto, že na tom serveru mají přihlašování přes proxy zakázané kvůli spam automatům.

Jo - když dám spuštení stránky Vkontakte z archivu vyhledávače Googlu, tak se to za velmi dlouho (asi za 5 minut) načte. Přihlášení však z té archivní stránky vůbec nejde.

Tak prosím o radu. Já sám si vůbec nevím rady. :(

Obrázek uživatele tatik

Toto je celkem zapeklitý problém. Jen pro info, já problém s připojením nemám.
Zkusil bych kontaktovat Vašeho poskytovatele s dotazem, zda náhodou neblokuje přístup na některé IP adresy. Pamatuji si, že jsme zde řešili problém, kdy z USA se nedalo dostat na stránky s koncovkou .cz . Chyba byla u lokálního poskytovatele, který to nedopatřením blokoval.
Tím ale nevylučuji možnost, že máte blokovanou IP adresu ze strany Vkontakte. Pokud ano, pak můžete mít také smůlu. V každém případě bych zkusil poskytovatele kontaktovat a probrat s ním Váš problém. Vím o providerech, kteří například blokují některé herní servery.

Obrázek uživatele Tribun.plebis
[34907] Díky

Díky za odpověď. Pomohlo to. Byla to providerova chyba.