Sekání videí na internetu

Mám tento notebook http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=69932 a mám takový problém při přehrávání videí na internetu. Vždycky tak po 20 až 30 sekundách se video na chvíli zasekne, ale jenom obraz, zvuk jede normálně. Tak to dělá každých těch 20-30 sekund. Vím že ta grafika co tam je je skoro na nic, taky jsem si NB nekupoval na hry, ale myslím si, že musí přehrát obyčejné video např. na youtube. Nebavím se samozřejmě o 1080p, s tím to určitý problém má, ale opravdu to dělá u jakéhokoliv videa, třeba i pokud pochází z mobilu. Dokonce jsem si toho všimnul i u animací na internetu, třeba u reklam.
Filmy a videa v přehrávačích jdou normálně.

Poradíte mi někdo, jestli s tím jde něco udělat? Je to totiž celkem otravné.

Obrázek uživatele TheALuminium

Zkusil jste i jiný prohlížeč?

Obrázek uživatele CZELLO

TheALuminium wrote:
Zkusil jste i jiný prohlížeč?

Ano, dělá to v IE, Firefoxu i Opeře

Obrázek uživatele tatik

Nemáte problém s rychlostí připojení k internetu? Zkuste ping na pcporadenstvi.cz .

Obrázek uživatele CZELLO

Tak je to tak trochu jinak...zjistil jsem, že se úplně stejným způsobem zasekává např i spořič obrazovky...takže rychlostí připojení to asi nebude

Obrázek uživatele TheALuminium

Aha, takže nejspíše chybka počítače. Buďto může být havěť, nebo bordel v systému. Hodně spuštěných služeb/procesů/aplikací na pozadí. Dejte Start -> Spustit a tam napište "msconfig" bez uvozovek. V novém okně najděte záložku "Služby" a dole dejte Skrýt všechny služby společnosti MS a pak nám ten zbývající seznam vyfoťte printscreenem. To samé udělejte s kolonkou "Po spuštění". Pokud bych tam bylo více aplikací tak roztáhněte okno. Potřebujeme vidět všechny a pak vám řekneme, které povypínáte.

Obrázek uživatele CZELLO

Tady posílám ty screenshoty. Ještě jsem se na zahraničním fóru dočetl, že v ovladačích GK je nastavení napájení a že když tam nastavím zakázat úsporný režim, tak jsem to zkusil udělat a je to lepší, ale zasekává se to pořád, jen po delších časových intervalech.

Obrázek uživatele CZELLO

Ještě jsem teď nainstaloval nejnovější ovladače a žádná změna

Obrázek uživatele TheALuminium

Z tohoto seznamu vypněte všechno kromě Avasta, jinak já myslel "Po spuštění" z toho okna, kde jste screenoval ty služby. Tam to taky vyscreenujte.

Obrázek uživatele CZELLO

Aha, tak to se omlouvám, posílám tedy screenshoty Po spuštění

Obrázek uživatele CZELLO

Tak jsem zkusil povypínat ty položky ve Službách a nejenže to nepomohlo, ale přestal mně fungovat Daemon a nejde ani znovu nainstalovat

Obrázek uživatele TheALuminium

Ok tak je znovu zapněte, zkusíme ještě ty aplikace. Z prvního screenu vypněte vše kromě Operačního systému Windows a z druhého vše kromě Avasta a těch tří ATK. Pak samozřejmě restartujte a uvidíte. Doufám, že jste předtím také restartoval, jinak by to nemělo účinek :-)

Obrázek uživatele CZELLO

Zdá se že už vše jde v pohodě bez sekání, ale nejde mi stahovat, ani v Mozille ani v Opeře. Nejde stahovat ze všech stránek, v Mozille dám uložit a ani se neotevře správce stahování a když ho otevřu, tak tam nic není. V Opeře se soubor objeví v záložce stahování, ale hned s červeným křížkem a nápisem chyba. Co s tím?

Obrázek uživatele CZELLO

Tak ne...to byla moje chyby že nešlo stahovat...stahování teda jede v klidu. A videa a animace taky...moc děkuju, jste machři.

Obrázek uživatele TheALuminium

Nemáte zač, můžete zkoušet postupně spouštět některé aplikace, ale nedoporučuji to. Teď myslím ty, které jsou "Po spuštění", protože zbytečně zatěžují OS i jeho start. Jinak doporučuji si pročíst můj článek -> http://www.pcporadenstvi.cz/kompletni-cisteni-zvy-eni-stability-pc


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.