Safari 5 - čeština

Nevíte, kde stáhnout češtinu do webového prohlížeče Safari, verze 5? Na internetu se sice dočtu, že Safari je v češtině, po stáhnutí je však v angličtině.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

koukni do nastavení prohlížeče, někde tam bude volba jazyka ;)

Obrázek uživatele maRRRek

To bylo první, co jsem udělal, ještě před "instalací češtiny", ale nikde jsem takovou volbu nenašel v nastavení....

Obrázek uživatele maRRRek

Všechny tyhle odkazy jsem našel a většinou jsou pro starší verze nebo mají češtinu pouze v popisu, ale neni to český program.....

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak jsem si to Safaris táhl a opravud, jeho čeština spočívá jen v možnosti operovat s českými znaky, tj umí zobrazit diakritiku atd.. ale češtinu jsem anšel jen na 4ky.. takže to zas mažu! našel jsem an verzi 5, věřím že bdue fungovat, ale je nutnost registrace pro stažení a to si udělej sám ;) kdyžtak dej vědět, kdyby to nešlo..
http://www.mobil-cestiny.cz/content.php/415-PC-Safari-5-0-1-Cestina

Obrázek uživatele maRRRek

Tuhle stránku jsem samozřejmě našel taky, ale nebudu platit kvůli tomu 80,- Kč za Premium SMS! :D Ale díky za pomoc. Jde jen středoevropský (český) zobrazování znaků, a to ještě vypadá dost šíleně. Počkám si, až vyjde vyjde čeština, byť neoficiální! Díky..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

asi takhle ti to řeknu - ta hlavní obrazovka - wow to je parádní.. jako kouká se na to krásně, ale já většinou na internetu koukám na danous tránku a ne na menu.. na prohlížeč Opera 10.61 kompletně v češině nedám dopustit a doporučuju.. co se prohlížení internetu týče, parádiška, a astahování má nejvymakanější ze všech prohlížečů, co jsem zkoušel..

safari je na míru šité Applu a bulvruchtivým američanům..

Obrázek uživatele maRRRek

Používám standardní IE 8 a ještě Chrome od Google. Včera jsem si stáhnul Operu, Mozillu Firefox a Safari (vypadá to asi bláznivě mít tolik prohlížečů), abych mohl ty programy srovnat a ponechat si 2 nejlepší! Safari splňuje moje požadavky pro prohlížeč 21. století :D! To úvodní menu s vybranýma serverama vypadá opravdu dobře, ale máš pravdu: domovskou stránku používám jen jednu a pro vyhledávání by tak to menu bylo zdržením. Chrome je moc jednoduchej, IE mě nějak omrzel, Opera vypadá docela dobře a Firefox jsem zatím moc nezkoumal. Chci si vybrat 2 nejlepší prohlížeče, který budou po technický stránce funkčí a zároveň, jak bych to řekl, interaktivní..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pokud myslíš interaktivitou neustále dotazys typu "opravdu toto chcete?", tak vol jednoznačně IE :))

cokoliv mi v jiném prohlížeči chybělo, Opera má.. ano, do FF je tisíce pluginů, ale k čemu pluginy, dkyž Opera to má v krvi (binárním kódu)?? :)

Obrázek uživatele maRRRek

Tou interaktivitou jsem měl na mysli něco, co má třeba právě Safari to menu. V IE mi vadí, že neustále "padá". Takže si asi nechám Operu a ještě jeden. Díka za rady a tipy ;-).


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.