špatné zobrazování stránek

Chtěla jsem se zeptat po přeinstalováni windows xp a po nainstalovani IE8 se mi špatně zobrazují nekteré stránky zkoušela jsem už i nastavení konpatibilniho zobrazení a furt nic ..Je možné že jsem špatně naistalovala některé ovladače nebo Net.Framework od microsoftu že mi to blbne? Děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

určitě net framework, java, flash a activex je potřeba dostahovat, ale pokud nemáš správně nainstalovaný ovladač grafické karty a základní desky (čipsetu), to může být také důvodem problémů.. a jiné prohlížeče jako Opera, FireFox či Chrome mají stejný problém? systém a prohlížeč máš plně aktualizovaný?

Obrázek uživatele LaTease

S tím Net.Framework jsem měla velké problémy při instalaci ,Po každém zapnutí pc mě psalo něco s Net.Framework runtime ale pak sem si stahla na to servis pack a jeto v pořádku .jinak Java,Adobe Flash player jsem postahovovala...A ovladač základní desky? jinak systém a prohlížeče by měly být plně aktualizované.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ovladače základní desky a grafiky - měla by jsi je mít an CD od daného hardwaru, pokud ne, stačí zjistit, co máš za desku a grafikua stáhneme je z internetu.. použij program Everest nebo nahlédni do papírů od PC..

co ty jiné prohlížeče?

pokud se to nepodařív yřešit, znovu bych naformátoval disk, nainstaloval systém a vše, co k tomu patří, aby nikde neproběhl žádný problém a pak bych řešil spuštění prihlížečů a zda tu bude fungovat...

Obrázek uživatele LaTease

Jediné ovladače co jsem stahovala a instalovala byly ovladače na graf.kartu a ovladače na zvukovou kartu co se týče ovladačů základní desky zkusím ten Everest ,Pc už je velmy staré a spíše sestrojené takže papíry k pc neexistují:-)..jiné prohlížeče jsem nezkoušela už asi před rokem když jsem si stahovala jiné prohlížeče tak mi to dělalo problémy se s pouštění videi tak uz nestahuji jiné.Už jsem i uvažovala o opětovné přeinstalaci XP je možné že někde nastala chyba a poté znovu instalovala vše potřebné ale je to zase na spoustu času aktualizací atd.Formátování disku taky zkusím:)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

počkej! hlanvě to formátování disku nezkoušej hned :D ono ti to všecko smaže.. to vyzkoušej až budeš přeinstalovavát systém! ;) tím jedině dosáhneš čisté instalace, která nebude ovlivněna "bordelem z minula"..

Obrázek uživatele LaTease

Ted jsem to zjistila že by mi to smazalo vše tak sem to ukončila:D a přeistalaci systému to jako přeinstalovat opět windows? To taky smaže všechny data ne:D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no, reaguju na to, že jsi systém přeinstalovala nedávno, takže to ještě nemáš zabydlené, zálohy máš stále vytvořené atd.. takže je to jen malé zlo.. zjisti co máš za tu desku..

Obrázek uživatele LaTease

Zálohy nemám bohužel žádné o vše jsem přisla v PC byl takový bordel a některé systémové složky chyběly atd že mi nešly ani zálohy takže vše co tam je je dohledáno přes internet.Tak Everest spuštěn a u základní desky to tam píše stráááášně moc věcí ,ale název zákl. desky je FIC KT -400A(pro) nevím jestli to jsi chtěl vědět?:D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ano, to je ono.. na stránkách výrobce jsem ovladač nenašel, ale čipset je tam KD400, takže lze ovladač stáhnout odkudkoliv, třeba odsud (najdi si v seznamu sovji desku KT400A PRO a vpravo je downlaod..

Obrázek uživatele LaTease

Tak jsem to hledala všude možně ale nenašla, ale pak jsem našla progrm DriverAgent a ten mi píše Chipset : VIA 82C3189 rev 128 to znamená že to asi naistlovane je? podle toho je tam problém v tomto:
-IDE ATA/ATAPI řadiče
-Řadič VIA Rozhraní IDE ke sběrnici PCI v režimu BUS Master
-Jiná zařízení U toho je otazník
-Řadič USB
-Zvuky
-Vinyl AC´97 codek Combo Drivers(WDM)
-Síťové adaptéry
-VIA kopatibilníb Fast Ethernet Adapter
-Universal serial bus řadiče
-universální hostitelský řadič VIA rev5 a vyšší USB

Kromě jiného zařízení prej existuje lepší či novější ovladač...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

já jsem tak hodný, že jsem ti nedal ten odkaz :D http://www.nodevice.com/driver/company/VIA/page2.html

najdi položku KT400A a stahuj..

našel jsem konečně v tom borelu na stránkách výrobce něco, ale nejlepší to bdue přes toho driveragenta, protože takhle hrozné stránky výrobce jsem ještě neviděl..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.