Rychlost Internetu (*VYŘEŠENO*)

Dobry den, mam tuto rychlost pripojeni k internetu: http://www.sychrovnet.cz/pages/tarify/t.php?id=301 a myslim si, ze bych mel s touto rychlosti stahovat alespon 250 kb/s, ale stahuju nekdy pouze 40kb/s, coz je strasne malo. Cim to bude ? Mozna zalezi odkud to stahuju, ale to je nekdy tezko, kdyz dany soubor se da se sehnat jen z tama. No tak nevim. Poradte. Diky

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Ano, to byste měl, i při síle vaší agregace. Jestli skutečně ta tabulka nelže, tak máte úžasné připojení. Má to nějaký FUP? :eek:
Samozřejmě je důležité odkud stahujete, to je samozřejmost, ale například ze stránek MS nebo ze stahuj byste měl například stahovat plnou rychlostí, či z rapidshare. Stahuje vám to tou pomalou rychlostí všechno?

Obrázek uživatele Vlastik

Mate pravdu vcera jsem stahoval ze slunecnice a stahoval jsem neco malo pres 300kb/s, ale dneska jsem stahoval neco ze stranek avast.cz a stahovalo to rychlosti 40kb/s. Tak nevim cim to je ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mě to dělá to samý, s tim rozdílem že běžně funguju na 20kb/s, i když mužu hrat online turnaj ve FlatOut2, kerej chce 512kb/s, divný že? ale je to tim že je tam hodně lidí, ve 4 ráno jedu přes 200kb/s, s tim se holt nedá nic dělat, poskytovatel internetu vám akorát řekno: tak připlaťte 200kč a dámeš vím 512 :eek:

Obrázek uživatele Vlastik

nj. asi to bude tim proste, ze kdyz mam ten Sychrovnet, tak je tam pripojenych hodne lidi a na me uz nezbyva pripojeni :-(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak by to bát mělo, ale já mam agregaci 1:15, a vy máte mít jen 1:4, to ej opravdu dobré, ale je zvláštní, že máte až tak nízkou rychlost i při této agregaci...

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Musíte si uvědomit, že rychlost stahování také záleží na vytížení serveru a na jeho rychlosti, kterou disponuje, bavíme se teď o serveru odkud stahujeme. Také nestahuji ze všech stránek maximální rychlostí ... ;)

Obrázek uživatele Vlastik

Dekuji Vam vsem za rady. Preji hezky den. :???: