Přepisování nastavení účtů SMTP a POP3

Dobrý den,
potřeboval bych poradit s problémem u notebooku s originální instalací WinMe, poštovním klientem Mozila Thunderbird, kde dochází k samovolnému přepisování poštovních serverů POP3 a SMTP adresou 127.0.0.1. Notebook je připojený k internetu prostřednictvím routeru kabelem, používaný antivir je AVAST 4.
Po ručním opravení nastavení účtů je možné poštu přijmout i odeslat, ale po nějaké době se nastavení opět změní. Zkusil jsem Thunderbird odinstalovat a znovu nainstalovat, ale problém přetrvává. Ostatní počítače v domácí síti s Win XP jsou bez problémů.
Děkuji za rady a nápady

Obrázek uživatele TheALuminium

Dobrý den,
podíval jste se blíže do nastavení samotného Thunderbirdu? Já s tímto programem bohužel zkušenost nemám, používám Outlook, ale měl by to být, podle článků, velmi slušný program na poštu a podle toho by měl mít i takové možnosti nastavení, ale je zde také možnost, pokud to tedy nedělá program, že to ruší samotný router, ale to je jen nápad, nyní přesně nevím jak by si jen tak změnil ip adresu. Podívejte se prosím blíže do toho nastavení servrů v samotném programu a uvidíme co budeme moci dále udělat.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Dobrý den, jsem rád, že jste napsal sem na poradnu, jak jsem vám řekl v našem e-mailu.

Ano, Thunderbird patří mezi kvalitní poštovní klienty. To přepisování údajů v poště je však zarážející. Kdo je providerem vaší pošty? Thunderbird bohužel nepoužívám, ale podívám se po nějakém přesném nastavením podle vašeho providera ...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.