instalace JVR a microsoft java

ahoj, mám problém s instalací java 2 platform standard edition a microsoft java kdyz je nainstaluji tak se mi potom IE6 nezobrazuji nektere programy ktere potrebuji tu microsoft VM.
Otazka je : dá se jedna java vypnout, nebo mezi sebou nejak prepinat?

děkuji
nilo.m@seznam.cz

Obrázek uživatele TheALuminium

Příště sem prosím nepište Váš e-mail. Za prvé Vám na něj nikdo nenapíše a pokud ano tak je proti sobě a za druhé tato poradna je pro všechny a problémy, které se řeší by se měli řešit zde a ne nikde jinde .....
Java instalovaná přímo od Java společnosti by se měla dát odinstalovat v Přidat nebo odebrat programy.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

no ja to myslel takhle mame jednu aplikaci která potřebuje jednu javu a potom druhou aplikaci, ktera potřebuje tu druhou javu, a ted nevim jak je skloubit, aby to fungovalo, nehadali se atd.
díky

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak tohle opravdu nevím, ale myslím, že 2 různé JAVY by se neměli hádat, to je jako C++ a C# a ty se spolu taky nehádají, ale tohle bohužel nevím. Jedině ještě můžete počkat na kolegu až se vrátí z dovolené.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

ok . zatim děkuji

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Již jsem z5 ...

Uniká vám jeden fakt. Microsoft javu již od šesté verze prohlížeče přestal podporovat. Tudíž instalací javy od SUN počítači spíš pomůžete, neustále se vám bude aktualizovat. Neexistují dvě platformy javy, je jen jedna a v současné době je její vývojářem právě firma SUN. Z toho i vyplívá,že přepínání mezi javou nelze. Ano, vypnout se v prohlížeči dá. Tuto volbu obsahuje samotný prohlížeč ve svém nastavením, záleží jen, jaký používáte ....

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

aha, zkusim to ještě vyzkoušet, jinak používám IE6, kde tam se to dá nastavovat?
zatím děkuji

Obrázek uživatele Jiří Molnár

V IE6 to je v nástrojích a možnosti internetu - úroveň zabezpečení - vlastní - a tam někde bude java povolit nebo zakázat. Dělám to popaměti, tak snad to bude podobné .. ;)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.