nejdou odesílat soubory

Zdravím hele od doby co jsem u O2 tak mi nejde osílat přes icq soubory, když dám odeslat soubor tak to jakože čekám na příjemce pak to hodí že se nezdařilo a spadne icq, ale net de furt dál v poho

Obrázek uživatele TheALuminium

A posíláte na ICQ klienty? Nebo na jiné jako je QIP, Miranda, Pidgim, Trilian apod.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

ne ne jen na stejného klienta to vím že to nejde, posílám z icq na icq a nejde to od té doby co jedu přes O2 modem jako by to bylo na něm nějak bloklé

Obrázek uživatele tatik

Z místního poskytovatele na O2 nám to v práci fungovalo, následně po přechodu od O2 k místnímu to také funguje. Na druhou stranu doma mezi 2 místními mi připadá, že je rychlejší si zajít pro pár souborů o 2 bloky pěšky, než čekat na ICQ. Osovbně si myslím, že to bude průchodností linek a uzlů. Také doporučuji nepřenášet soubory přes ICQ, ale mailem. Je to rychlejší (že by subjektivní pocit?).

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tyto rady sou mi na nic ne že by to nešlo kvůli průchodnosti nebo uzlům ale nejde to kvůli modemu v něm je něco špatně nastaveného a zkoušel sem už všechno co mě napadlo ale furt to nejde, zas takovej laik nejsem abych nevěděl že záleží také na průchodnosti a tak ale to by nešel ani pořádně neta ono vše de jinak.

Obrázek uživatele tatik

Anonymous wrote:
že záleží také na průchodnosti a tak ale to by nešel ani pořádně neta ono vše de jinak.

Nemáte pravdu. Mě jde net bez problému. Jakmile mi ale někdo pošle něco přes ICQ, nechám si to poslat znovu mailem. Mailem soubor dostanu a přes ICQ se mi snaží pořád stáhnout.
Příjmout soubor Vám jde?
Pak bych to viděl na firewall.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

řeknu to takto dělám školu přes počítače, tzn že firewal ten za to nemůže
icq dříve šlo dělá to až po přechodi na jejich modem na jiných forech to řeší taky amají stejný problém takže to mím icq nebude je to tím modemem je tam jen něco špatně nastaveno a tak žádám o radu někoho kdo ví čím to je.

Obrázek uživatele TheALuminium

Modem nenastavíte. To je poměrně tupá krabička. Pokud tam máte ale tzv. router, tak tam by už nějaké to rozhraní být mohlo.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tak jako oni to prodávaj pod názvem modem ale je to v podstatě router asik tak jen právě nefím co tam nastavit aby to šlo jak sem řek zkoušel jsem nějaké nastavení proxin ale nefím esik dobře a nepomohlo.

Obrázek uživatele TheALuminium

No chtělo by to abyste nám napsal jeho název, protože jinak se nehneme. Každé zařízení má svůj název a výrobní číslo. Někde to tam bude napsané, nebo se to určitě dá dohledat u O2.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.