Nejde se připojit na forum Poradny (*UZAMČENO*)

Tak dnes poprvé az tu dobu, co jsem zde registrovaný se mi sem nejde oficiálně připojit. na Domovskou stránku můžu, ale do poradny (přestože na začátku jsem přihlášen) se nedostanu. Že prý nemám oprávnění.. Přes proxy už ale o oprávnění nepadne ani slovo a můžu opět číst příspěvky ve fóru... Ví někdo, co s tím?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

možná jsi dostal BAN :)) nevím, napiš Jomemu nebo TheAlovi na mail..

Obrázek uživatele Peca

Jestli to není případ toho banu...taky mi to jednou nešlo (na domovské byl přihlášen, ale na poradně odhlášen), stačilo se odhlásit a přihlásit se přímo na poradně.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ano - pokud to bylo myšleno takto, také se mi často stává, že na hlavní straně jsem přihlášen a na poradně odhlášen, řešením je odhlášení na hlavní straně a nové přihlášení.. zatím nevím, co to způsobuje..

Obrázek uživatele Jiří Moos

O tomto problému jsem již informoval vývojáře webu dříve, bohužel k jeho odstranění zatím nedošlo, pravděpodobně se na něm stále pracuje.

Obrázek uživatele dareback

Tak nepomohlo ani odhlášení a nové přihlášení. Teď po několika dnech je vše v pořádku. Děkuji za váš čas.

EDIT by TOBiAS: šervená je výhradně barva adminů, ale staší, když napíšeš LOCK černě a normálním písmem, my si toho všimneme ;)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

pokud nepomohlo odhlášnení/přihlášení, tak se jedná o jiný problém.. problém, který když se vyskytne znovu, nahlaš adminům..