Prosím o radu (*UZAMČENO*)

Po otevření Seznamu.cz (mám ho jako Domovskou stránku) se stránka zobrazí na pár vteřin a ukáže se okno s hláškou "v aplikaci IE došlo k problému a je třeba ji zavřít" Když odešlu zprávu o chybách, tak se mi zobrazí "Aplikace IE ukončila pokus o obnovení webové stránky. Tato stránka má zřejmě trvalý problém".
Tohle trvá asi 5 dní!!! Nic jsem neinstalovala. Prohnala jsem antivirákem, Ccleanrem, Regcleanrem, vymazala cookies, zálohy - nic se nezměnilo.
Zkoušela jsem místo IE8 připojení přes Mozzilu a je to stejné.
Na všechny ostatní stránky se dostanu. Přes oblíbené kde mám uloženy i "lide.cz" se dostanu na e-mail, ale pokud kliknu na seznam, tak se hláška ukáže znovu. Trvá to asi půl hodiny, pak už všechno funguje v pohodě. šechny fungují bez problému - jenom Seznam.cz ne! :o
Zadala jsem jako domovskou stránku Atlas.cz a zkusila i jiné a v
Když PC vypnu a po nějaké hodině zapnu - všechno se opakuje.

PS: Mám bezdrátové připojení.

Obrázek uživatele danatoma
[43531] děkuji

už jsem si poradila.... :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a můžeme vědět jak? když nikdo z nás na to nepřišel, budeme rádi za řešení ;)

Obrázek uživatele danatoma

Dva dny jsem seděla přiškvařená k písíčku a postupovla podle pokynů, které mi přes Skype dávala přítelkyně. Chtěla jsem si postupy psát, ale to v tom návalu informací prostě nešlo. Projížděla jsem Avastem, pak ho odinstalovala a nainstalovala 30 denní ESET - nikde žádný vir - nic. Pak mi poslala něco - no, po použití jsem musela odinstalovat - tím jsem projela a našlo mi to nějaké nebezpečné položky. No, nemůžu si vzpomenout co to bylo.
Snažila jsem se odinstalovat IE8 - to prostě nejde, ani přes nouzový režim. IE8 se drží a nepustí. Tak jsem několikrát provedla přeinstalaci.
Jooo - něco jako EZET - či podobně - říká Vám to něco? To sice už si nepamatuju k čemu to bylo, ale také jsme to použila. Myslím, že to je v návodech na opravu u Mikrosoftu na jejich oficiálních stránkách.
Nakonec jsem se dozvěděla na Novinkách.cz, že jsou problémy s IE8 a urychleně vydávají asi 3-4 záplaty.
No, moc jsem Vám nepomohla, ale jisté je, že to sice asi bylo nějakým červem, virem - možná i Trojákem, ale nic z toho se ani v jednom antiru neukázalo.

Teď se jen modlím, aby to vydrželo...

Pokud si na něco vzpomenu, z toho co jsem musela provádět, dala bych vědět.
Zdravím všechny z poradny...
Danica

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

fíha :D no tak asi prozatím uzamknu..

k těm antivirákům - antivirák není antispyware ani antimalware, to jsou jiné programy, možná jsi použila jeden z nich a on to našel, protože antivir to ani nehledal, hledal jen viry..