Jaky webhosting? (*UZAMČENO*)

Ahojte,
uz asi 10let neustale resim, jakeho poskytovatele webhostingu a domen si vybrat. Zezacatku jsem sel jednoznacne po cene (nejlepe zadara - webzdarma, freenet atp.) Po case jsem zacal mit vetsi naroky (vlastni domena, kapacita disku, rychlost, stabilita a 24h podpora se zajmem o zakazniky). Vyzkousel sem nepriklad flyweb.cz (zde docela v pohode, ale strasne mi zaclo po case vadit jejich 24h podpora - spise 2+4 = 6h denne, ne 24 :) )

Nakonec sem zakotvil zde http://www.web4u.cz/rid/15623/webhosting/ a myslim si, ze vykonove, stabilitou, 24h podporou techniku (kteri pomuzou i s vasi blbosti), velikosti disku atd. jsem si vybral nejlepe. Mam u nich take serverhosting atd.

ALE: proc tady pisu - Vite nekdo o necem jinem? Lepsim? Nejaky jiny nazor? Rad si poslechnu i kritiku...

Poradite?

Obrázek uživatele psychocowboy

ja mam 60 domen a nekolik webu na forpsi.cz, po dlouhem vybirani jsem zakotvil zde a nemuzu si stezovat... jinak zasahy maji +/- do hodinky... vypadky jsem nezaznamenal zadne, sprava DNS taky v poradku...

este dodam ze jsem tam cca 3 roky..

Obrázek uživatele TheALuminium

Já mám také u Forpsi, PCP je také u forpsi a pár domén v práci jsem také kupoval na forpsi a žádný problém.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

TheALuminium wrote:
Já mám také u Forpsi, PCP je také u forpsi a pár domén v práci jsem také kupoval na forpsi a žádný problém.

Pozor - zde skutečně máme jen zaregistrované "domény". Hostujeme u profitux.cz!
Máme s ním poměrně také dobré zkušenosti, i když vzhledem ke stáří naší stránky se nacházíme na starším "železe", než nově registrovaní klienti. Máme občasné problémy s poštou. Ale příznivá je cena.

Dále mě zaujala nabídka Savany.cz, která také není špatná - využil jsem i měsíčního testování bez závazku a musím uznat, že se mi moc líbí administrace webu.