Internet - výpadky

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda někdo neví, v čem by mohly být výpadky připojení k internetu, které mám od koupě nového počítače.

Používám internet od společnosti Erkor a čtyři roky mi fungoval bezproblémově. Před týdnem jsem si koupila nový počítač a od té doby mi připojení často vypadává. Technik ze společnosti Erkor mi řekl, že u nich je vše v pořádku. Může to být prý způsobené tím, že mám silný antivir (Norton 360) nebo silný počítač (což si já osobně nemyslím). Bylo mi technikem doporučeno, že pokud problémy přetrvávají, mám počítač reklamovat.

Tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo z vás měl podobný problém a mohl by mi aspoň trochu poradit.

Moc děkuji.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
jak se výpadky projevují, jak jsou dlouhé ?

Silným počítačem ani silným antivirem to způsobené není.... To je blbost

Obrázek uživatele MirekPluskal
[36401] Já mám...

Já mám občas také vypadky na připojení internetu(Poskytovatel-UPC).Někdy stačí restartovat modem,výjimečně počítač.Tímto se mi už několikrát tyto problémy podařilo odstranit.Toť můj komentář k problému :???:

Obrázek uživatele psychocowboy

strasna blbost... silny pocitac, silny antivir... je pravda, ze Norton je na dve veci, nicmene aby pocitac nejak narusoval pripojeni k internetu je blbost, jedine ze by byl zavirovany, ale to ten "silny antivir" asi ovlivni a zadny bacil dovnitr nepusti...

jakeho druhu jsou ty vypadky? internet je pomoci wifi? na jake technologii? 2,4GHz? tak to je dost mozne, jelikoz tato frekvence neumi poradne pracovat s paketama a je mozne, ze dochazi k vypadkum...jestli mas 4 roky stary router/AP klienta nebo cokoliv, tak muze odchazet...

ad isp (poskytovatel pripojeni) - pamatuj, ze u nich je vzdy vsechno v poradku ;) :D


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.