bittorrent a malá rada

zdravím, tak mám ještě takovou malo prozbu. chci si nainsatlovat torenty. kdysi jsem je měl a teť bych si chtěl zase začít stahovat ale jaksi mi tam asi něco chybí, jelkož v té předchozí verzi jsem měl lištu v mozile kde jsem se přihlásil a pak už jsem jen vyhledával film a teť ne a ne přijít na to jak tam tu lyštu dostat a jak se vlastně menuje!? možná to bude znít divně ale mě se moc nechce vyhledávat přímo na netu a ani nevím jak se to dělá??snad s tím máte někdo zkušenosti a poradíte mi?? dík a ať vám kompy šlapou!!

Obrázek uživatele Jiří Moos

První důležitá věc je, že musíte mít nainstalován program, který zprostředkovává stahování dat (torrent manager), pokud vám ale jen zmizela ta vyhledávací lišta z prohlížeče, tak vám pravděpodobně torrent manager zůstal nainstalován. Pokud budete chtít mít v prohlížeči stejný plugin (tu lištu pro vyhledávání) jako jste měl předtím, tak budete muset znát její jméno, které potom jen zadáte do vyhledávače (torrent managery.

Klasické vyhledávání torrentů na internetu zprostředkovávají stovky webů (thepiratebay.org, sumotorrent, torrentz.com atd..).


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.