Win 7 rozliseni u her

Zdravim mam Win 7 a monitor s rozlisenim 1920x1200 a hry hraju v rozliseni 1600x1200 u XP to roztahlo po celem monitoru ale ted mam orezany kraje tak bych potreboval poradit co s tim aby me to zobrazovalo normalne. VGA mam GeForce 8600 GT

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

já jsem zásadně proti roztažení obrazu! tobě se to líbí? já bojuju s pravým opakem na svém Radeonu!!

jinka musí se to dát nastavit přes ovladače grafiky - nastavení displaye..

Obrázek uživatele TheALuminium

To Tobias -> Když nemáš výkonný PC, tak ti nic jiného, než roztažení rozlišení nezbývá, takže je sice hezké, že jseš proti tomu, ale ne každý si může dovolit hrát hru ve vysokém rozlišení :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To Ali: myslel jsem spíše, že si nastavím 4:3 rozlišení (jediný formát co hra umí) a nechám si oříznout okraje ;) tam kde to jde ale samosebou hraju v HD :P

Obrázek uživatele Apofis

Jo ale ono nektery hry me nabizej jen 1024x1280 jde o starsi hry a mit pak malej ctverecek uprostred monitoru... V nastaveni jsem nic takovyho nenasel je tam jen rozliseni apod.

Obrázek uživatele TheALuminium

Zkuste hledat v softwaru od nVidie něco jako nativní rozlišení. V XP to fungovalo, protože na to byly staré ovladače. Pro W7 jsou nové a řekl bych, že nejsou ještě zdaleka dost dobře upravené :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

na to zobrazení jiného rozlišení právě jsou tři metory - natáhnout obraz přes celý monitor, umístit jej dorostřed (což také deformuje) a pak natáhnout přes výšku monitoru ale zachovat poměr -> oříznout strany (případně na neširokoúhlém monitoru širokoúhlý obraz natáhnout do šíře a oříznout shora a zdola).. pokud to dělá defaultně ten střed, je jisté, že v ovladačích někde existuje možnost to přepnout (protože normálně to natahuje) a tedy chce to jen hledat.. snad budeš mít více štěstí a nebudeš mít možnost změny zablokovanou :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.