W7 x64 nechtějí nainstalovat Far Cry

Zdravím, mám problém s instalací FarCry na W7 u XP mě to normálně šlo ale tady mě to vyhodí chybový okno viz přiložený screen a nenainstaluje to nic. Nepomáhá ani fígl který běžně funguje, že to nastavím instalovat jako v XP sp3.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jakou bitovou verzi systému máš? tuším 64bit. Hra totiž defaultně spouští 32bit launcher a asi odmítá. Koukni do kořenu DVDčka a najdi 64 bitový setup a zkus to ručně..

Obrázek uživatele Apofis

V tom CD nic jako setup X64 není. Nejde to nějak obejít, vždyť sedmičky běžně hází ty starší programy do složky X86.

Obrázek uživatele Michal Čížek

možná ti to pomůže v hledání řešení http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-N9887A29D26491F1CC1256FFE003785A1.h...

a tady je řešení:
Nastartujte příkazový řaděk (do vyhledávání napište cmd) a do něj napište písmeno dané mechaniky (ve které máte DVD s hrou), za kterým napište dvojtečku a potvrďte Enterem (příklad: E:). Poté napište tento příkaz: setup32.exe /a

Měl by se spustit dosti osekaný, avšak funkční instalátor. Vyberte si místo, kam hru nainstalovat a klikněte na Instalovat. Vypadá to sice, že se nic neděje, ale vězte, že se hra právě kopíruje na disk. Jakmile bude hotovo, instalátor vás upozorní.

V instalaci hry si najděte soubor "system.cfg", ten otevřte v poznámkovém bloku a najděte si řádek s příkazem g_language= "english" - přepište ho na g_language= "czech".

Obrázek uživatele Apofis

Tak se to nainstalovalo, ale když to chci spustit tak to nejdříve chtělo dva soubory které jsem našel na netu a stálh, ale při načítání se to zase zasekne a blekotá to na mě nějakou angličtinu viz screen.

Obrázek uživatele Michal Čížek

toto jsi teda provedl, nebo ne :V instalaci hry si najděte soubor "system.cfg", ten otevřte v poznámkovém bloku a najděte si řádek s příkazem g_language= "english" - přepište ho na g_language= "czech".

pokud ano zkus to změnit na english jestli to půjde, googli, je tam toho dost o tomto problému, mrknu tam také ještě.

Obrázek uživatele Apofis

Zkusil jsem jak czech tak english a furt nic.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.