Vice filmu na 1 dvd

dobry den, chtel jsem se zeptat jak muzu dat vice filmu na dvd aniz by to zhorsilo jejich kvalitu, pouzivam program AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter ten je dobry , ale je ztoho strasna kvalita, daval sem na 1 dvd 3 filmy zhruba 700mb a ztoho to udelalo 3.47 gb na good kvalitu ( Video bitrate 3000kbps, audio bitrate 224 kbps) coz by mela byt dobra kvalita. Ale je to jenom na 160 minut, ale pritom se tam vleze jednou tolik. Ale kdyz to vypalim pres nero a hodim dvd do dvd prehravacu, tak se obcas seka obraz a stim i zvuk, tak porad nevim co to zpusobuje, diky za odpoved

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

možná vypaluješ moce velkou rychlostí.. nedoporučuju šetřit takle na filemch, dyť dvd stojí jen pětku, to se ti ekonomicky nevyplatí vzhledem k tý kvalitě..

Obrázek uživatele tatik

Přesně jsem nepochopil těch 700 MB. To měl každý z těch 3 filmů 700 MB a ty jste dával na 1 DVD? Pokud dáte 3 filmy na 1 DVD, dojde vždy ke snížení kvality. Jednoduše řečeno, odtranil jste 1/3 dat resp. datového toku.
Pokud nastavíte konstantní datový tok, musíte zákonitě snížit kvalitu. Uvedu to na příkladu akčního filmu. Závěrečná scéna bývá zpravidla hektická. Akce, výbuchy, častá změna scén, hodně se mění barvy. V tomto případě je datový tok podstatně vyšší než na začátku filmu.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.