REAL PLAYER PLUS, REAL PLAYER DOWNLOADER

Používám Real Player Plus 16 (protože se mi líbí a protože jsem si ho zaplatil, takže případná rada přejít na jiný prohlížeč není dobrá rada). Od jisté doby (asi 3 týdny) mám problémy.
1. V Knihovně se nezobrazují regulérně náhledy na videa ve formátu WMV a AVI (jsou místo nich pouze stejné ikony s filmovým pásem), není problém třeba s formáty 3GP, JPEG, JPG. Přitom soubory lze spustit z programu všechny. Neuspěl jsem ani s odinstalováním programu, výmazem všech složek s programem i všech položek s Real Player v registrech.
2. Problém je také s Real Player downloaderem v Mozile. Doplněk je nainstalovaný a aktivní, ale nefunguje na rozdíl od Google Chrome (rovněž ale nechci změnit prohlížeč). Při hledání problému jsem narazil na informaci, že problém může být s Adobe Flash, ale ani po jeho odinstalování se nic nezměnilo.
Může mi někdo poradit, kde je chyba? Díky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Placený program má tuším vlastní SW podporu, takže bych se šel zeptat tam :-)
Tady můžeš... asi přeinstalovat OS, protože jinak se dál nedostaneš - blokovat to může cokoliv.. Projeď to na viry, spyware.. Neinstaloval jsi jiné podobné programy? Problém totiž nebude v RP, ale něco blokuje samotný Windows, který má náhledy na starosti... Existují addony jako Thumbnail Viewer Mega (placený), které tohle řeší a systém učí dělat náhledy třeba i pro .dds a .tga textury, a tak dále.. Stejně jako pro mkv nebo wmv...
Můžeš zkusit i obnovení OS do stavu, kdy to fungovalo... Tím minimalizujeme možný vliv nějaké aplikace..

Obrázek uživatele Michal Čížek

taky bych řekl na nějaký vireček, zkus ještě OBNOVIT POČÍTAČ DO DŘÍVĚJŠÍHO STAVU, vyber datum před 3 týdny a uvidíme, popř hned pak nech prohledat ESET scener http://www.eset.cz/cz/domacnosti/produkty/online-scanner/


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.