Přehrávání HD videa

Zdravím,
stáhl jsem si HD video a když ho spustím v VLC playeru, strašně se to seká. Může být problém v tom, že mám dost slabej PC? 2,6 GHz procesor, 512 DDR MB RAM, ATI Radeon 9600 128 MB graf.karta.
Předem díky za odpověď

Obrázek uživatele Jiří Moos

Pokud máte ještě k tomu Vistu, tak se rozhodně nedivím. Ano podle mě to bude Vaším PC, i když to bude dosti těsné, ale pořád to ještě asi nebude dostačovat. HD video 1900x1020

Obrázek uživatele Honza

JJ, chce to silnější procesor, na notebooku mam dvoujadro a integr.grafiku a hd jdou v pohodě, na stolnim mam P4 a silnější grafiku a seká se to. Je to jen o pc...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, ten komp, co máš by to utahnout měl, ale zas jde o to, jesi ten 2,6GHz je Celeron, nebo P4.. tydle stary kompy maj pomalý sběrnice a HD video má velikej datovej tok, takže i kdyby byl komb supervýkonnej na starej desce, tak propustnost těch sběrnic to prostě nezvládne.. já mam celkem mizernej Athlon 2,4, integrovku nVIDIA 6100 na 64MB sdílenejch a HD běží vpohodě, holt je to "jen" 2 roky starý..

Obrázek uživatele Luk

No, to jste mě moc nepotěšili. Mám totiž v plánu dokoupit 1 GB RAM a Sapphire ATI Radeon HD 3650 512MB GDDR2. Mám starou desku (MSI PM8M-V http://global.msi.eu/index.php.....;cat3_no=# ), tím pádem tam lepší procesor nedám. Vím, že by bylo lepší koupit novej PC, než upgradeovat tento, ale v nejbližším roce až dvou novej neplánuju, takže to chci vyřešit takto. Jinak je to Pentium 4 a mám XP Home.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Tak to Vám HD pojede jako hodinky :-)

Obrázek uživatele Luk

Díky, snad to bude v pohodě


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.