3DMark se nerozjede

Stáhnul jsem free versi 3DMarku abych otestoval grafiku, ale po instalaci se nespustí, objeví se jen to úvodní okénko programu a nic se neděje.Musím dát "ukončit tento program". Nemusí být PC pro spuštění tohoto programu připojený k internetu ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mě dělá to samý, nevim čim to je :D

Obrázek uživatele JKADER

Hm, takže to tím připojením k netu nebude, předpokládám , že vy jste připojený. Takže nevím, podmínky pro spuštění uváděné programem můj PC bohatě splňuje, zkusím stáhnout program někde jinde....

Obrázek uživatele TheALuminium

Zkuste si stáhnout tento hotfix http://www.futuremark.com/download/hotfix_feb08/

Obrázek uživatele JKADER

Dík, už ho mám na flešce, dnes to vyzkouším :))

Obrázek uživatele JKADER

Tak to skutečně pomohlo, 3DMark(ver.5) se rozjel, ale nejsem z toho moc moudrej.Jednak v Basic versi zřejmě jede jen zákl.test, vše ostatní (nevím ale co) je možné rozjet až po zakoupení verze Pro a dalších.
Samotný test grafiky probíhal takto:
1. na monitoru se odvíjel fragment nějaké futuristické vesmírné hry- grafika ho zřejmě zvládala dobře-žádné obrazové paskvily se neobjevily ani trhání/zasekávání obrazu.
2.dtto další test - zelená bludička v lese
3.ddto další test - vzucholoď

potom se testy zopakovaly(tedy č.1 a 3, 2-jka se tentokrát neopakovala), a ejhle-obraz se začal zasekávat- postavy se pohybovaly trhaně a kontury nebyly již tak zřetelné, jako při prvních testech.

Pak program skončil, ale žádné zhodnocení grafiky jsem neobdržel, tedy kromě jakéhosi předlouhého fomuláře se stovkami pro mně nesrozumitelných údajů a čísel ???

Pokud si vzpomínám, někdo tu na foru zmiňoval, že výsledkem má být jakési bodové ohodnocení grafiky, nevíte kde ho hledat ?

Obrázek uživatele TheALuminium

Ano toto bodové ohodnocení se Vám po chvilce, po skončení testu ukáže na monitoru.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, ty zopakovaný testy trhaj, na slabšim kompu, protože je to nejdřív nízký detajly a pak vysoký detajly.. já to eště nezkoušel, páč mam pomalý net a znovu 500MB stahovat se mi zatim nechce :D sem to předtim pro nefunkčnost smazal no..:D
a to bodový ohodnocení? to je prakticky to největší číslo v celym výpisu..

Obrázek uživatele JKADER

Já jsem si zase smazal ten výpis :)) , ale aby se objevilo bodové hodnocení tak, jak píše The Al. - to musím mít comp připojený na internet , ale to já doma stále ještě nemám, i když to chci do vánoc vyřešit.Všechno tahám z práce, kde mám ADSL na flešce

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

net k tomu vubec nepotřebuješ, to je pak pro srovnání, ale tvoje body ti to vyhodí samo..

Obrázek uživatele JKADER

Program jsem už spustil několikrát, vždy mně to na konec dá možnost uložit jakýsi soubor do PC ... save as... když ho uložím, už se mi nepodaří ho otevřít. Žádný jiný náznak vyhodnocení testu se nekoná - je to verse 3DMark05. Ještě jsem si všimnul že když běží ten test, tak dole je jakási lišta na které se mimojiné objevuje toto : FPS 30(max.45 u prvních tří testů), a pak jen kolem 3-5 u posledních dvou testů.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.